ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο φονικό στη Σπάρτη: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 60χρονο έξω από μπαρ της περιοχής (pics)

Άγριο φονικό στη Σπάρτη: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 60χρονο έξω από μπαρ της περιοχής (pics)

Επίθεση μέχρι θανάτου δέχτηκε ο Γέωργιος Αρφάνης, έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται επί της οδού Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (3/1/2018).

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ - ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σπάρτης από το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2:30΄ πμ, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο άνδρες με καταγωγή από τη Γεωργία, προκάλεσαν συμπλοκή στο κατάστημα και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε βάρος του 60χρονου άνδρα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης στη gallery του Newsbomb.gr

Ο άγριος καβγάς μεταφέρθηκε εκτός καταστήματος και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κ. Παλαιολόγου και Ευαγγελιστρίας, όπου οι δύο Γεωργιανοί, φέρονται να γρονθοκόπησαν βάναυσα τον 60χρονο άνδρα, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς, ο Γ. Αρφάνης άφηνε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανδρών και τους προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, όπου κρατούνται και ανακρίνονται.

Από την επίθεση των δύο Γεωργιανών τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για τον αδελφό του θύματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης με τραύματα στο κεφάλι, καθώς και έναν ακόμα άνδρα, φίλο του νεκρού, που έχει υποστεί ελαφρύτερους τραυματισμούς.

Πηγή: lakonikos.gr

Σχετικές ειδήσεις