ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: «Συμβόλαιο θανάτου για την Ειρήνη Λαγούδη» - Το νέο ανατριχιαστικό στοιχείο στο αυτοκίνητο

ΣΟΚ: «Συμβόλαιο θανάτου για την Ειρήνη Λαγούδη» - Το νέο ανατριχιαστικό στοιχείο στο αυτοκίνητο

Ειρήνη Λαγούδη:Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το φρικτό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Οι νέες αποκαλύψεις του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας της άτυχης 44χρονης σοκάρουν, καθώς παραπέμπουν, όπως λέει, σε «συμβόλαιο θανάτου».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Ταουξής εξέτασε το Ι.Χ. μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η Ειρήνη Λαγούδη, παρουσία του διορισμένου πραγματογνώμονα και αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» o κ. Ταουξής, «τα ευρήματα είναι συνταρακτικά και δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως ήταν η εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα».

«Η εικόνα που αντίκρυσα δεν παραπέμπει σε σκηνικό αυτοκτονίας, αλλά σε σκηνικό ανθρωποκτονίας, για την οποία έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα. Θα έλεγα ότι παραπέμπει στις αμερικάνικες ταινίες, στις οποίες βλέπουμε συμβόλαια θανάτου και ξεκαθαρίσματα μεταξύ συμμοριών», πρόσθεσε.

«Εκτιμώ ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν αποτυπώματα, DNA, τρίχες ή άλλο βιολογικό υλικό. Και πως όταν πήγαν να βάλουν φωτιά, κάποιος ή κάτι εμφανίστηκε στον ορίζοντα. Μπορεί να ήταν ένα αυτοκίνητο, ένας κυνηγός ή ίσως ένας αγρότης, που τους ανάγκασε να φύγουν άρον - άρον», εκτίμησε.

Η σοκαριστική αποκάλυψη, ωστόσο, είναι η εξής: «Στην πίσω εταζέρα του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κομμάτι βαμβάκι, το οποίο ήταν ποτισμένο με πετρέλαιο. Το κομμάτι αυτό ήταν δεμένο σε ένα καλώδιο, που ενδεχομένως να λειτούργησε ως βραδυφλεγές φυτίλι».

Ένα φυτίλι, το οποίο θα βοηθούσε στην εξάπλωση της φωτιάς σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, και πιθανότατα σε μια καταστροφική έκρηξη, η οποία θα εξαφάνιζε κάθε στοιχείο και DNA, αφού στο πίσω μέρος του I.X. βρίσκεται και το ρεζερβουάρ του καυσίμου.

Δείτε τη φωτογραφία ντοκουμέντο από το υλικό που βρέθηκε στη gallery του Newsbomb.gr.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις