Συλλαλητήριο Αθήνα: Δείτε πόσο κόσμο είχε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο Αθήνα: Δείτε πόσο κόσμο είχε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο Αθήνα/Ειδήσεις: Τόσους υπολόγισε η Ελληνική Αστυνομία...

Σε μια πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων που έδωσαν το «παρών» στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο του Συντάγματος προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο κόσμος υπολογίζεται στις 140.000.

Θυμίζουμε ότι ο κόσμος κατέκλυσε την πλατεία Συντάγματος, τη Βασ. Γεωργίου, Τη Βασ. Αμαλίας, τη Βασ. Σοφίας, τη Συγγρού, την Ακαδημίας, την Ερμού και όλους τους γύρω δρόμους.

Όλη λοιπόν αυτή τη λαοθάλασσα η Αστυνομία την υπολογίζει σε 140.000.

Οι διοργανωτές από την πλευρά τους κάνουν λόγο για εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, κάτι το οποίο διαπιστώνεται και από τις εικόνες. 

4362126

Τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης πριν δύο εβδομάδας την υπολόγισε σε 90.000… ενώ η αλήθεια είναι πως ήταν πάνω από 300.000.

Οι υπολογισμοί και τα συμπεράσματα δικά σας…

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :

«Από ώρα 12:00 σήμερα (04-02-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και σε έκταση 50.000 τ.μ. περίπου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έλαβε από νωρίς το πρωί σήμερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική 283 λεωφορεία, από τα οποία 189 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών και 94 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟ NEWSBOMB.GR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΤΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ