Μυστικά κονδύλια: Κατεπείγουσα έρευνα για παραβίαση μυστικών της Πολιτείας

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο φάκελος περιείχε…

Νέα Ίμια στήνουν οι Τούρκοι - Σκηνικό πολέμου στην υφαλοκρηπίδα

Έκρυθμη είναι η κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και…

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr - Prorata: Το 62% δεν θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.

Δημοσκοπήσεις: Δείτε τα αποτελέσματα της μεγάλης διαδικτυακής…

Εποχική γρίπη: Πραγματική απειλή για τη δημόσια υγεία - Φραγμός ο εμβολιασμός

Ο Καθηγητής Π. Μπεχράκης και ο πρόεδρος…

Αυστηρό μήνυμα Πολάκη στους οπτικούς: Το voucher θα εφαρμοστεί

Οι πολίτες δικαιούνται να εκτελούν τις γνωματεύσεις…

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: «Τον σκότωσαν για να του κλείσουν το στόμα»

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: «Τον σκότωσαν για να του κλείσουν το στόμα»

Βέβαιη η οικογένεια του Νίκου ότι πρόκειται για δολοφονία

Ενενήντα ημέρες η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου ψάχνει να βρει την αλήθεια. Ο κύριος Γιάννης Παπαρουσάκης, θείος και νονός του 21χρονου, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε για άλλη μια φορά στην Κάλυμνο μαζί με τους ιδιωτικούς ερευνητές οι οποίοι ψάχνουν να βρουν πώς πέθανε ο άτυχος φοιτητής.

Όπως αποκαλύπτει στο Star, ακόμα και οι διασώστες που βρήκαν τον άτυχο νεαρό εξέφραζαν αμφιβολίες ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση όπως κατέληξε ο πρώτος ιατροδικαστής.

«Ο βράχος ελέγχθηκε λεπτομερέστατα δεν υπήρχε περίπτωση να υπήρχε άνθρωπος εκεί. Δεν είναι ο τόπος του εγκλήματος εκεί, το παιδί έχει ξυλοκοπηθεί, έχει χτυπηθεί και εχει μεταφερθεί στον τόπο του εγκλήματος. Θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείται ο όρος πτώση γιατί πλέον είναι τραγελαφικό. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να φύγει άνθρωπος από εκεί, να πέσει και να βρεθεί η σορός του στο έδαφος», δηλώνει στο Star ο θείος και νονός του Νίκου Χατζηπαύλου.

Ο δικηγόρος και οι ερευνητές της οικογένειας του Νίκου Χατζηπαύλου  έχουν στα χέρια τους στοιχεία που δείχνουν, όπως λένε στο Star, ότι ο φοιτητής δολοφονήθηκε και θα τα παραδώσουν στο τμήμα ανθρωποκτονιών:

«Καλούμε την ελληνική αστυνομία να ξαναδεί την υπόθεση, να κατέβει στην Κάλυμνο και να βρει τον ένοχο και τον δολοφόνο. O δολοφόνος είναι υπαρκτός και απολαμβάνει της ελευθέριας του» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

«Το παιδί δεν γυρίζει πίσω, αλλά ζούμε και αναπνέουμε για να βρεθεί ο ένοχος» προσθέτει ο θείος και νονός του 21χρονου.

Η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου δεν έχει τη δικογραφία για να αξιολογήσει όλα τα στοιχεία. Και αυτό γιατί ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι πραγματογνωμοσύνες και από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας.