ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις - Ειρήνη Λαγούδη: Η κίνηση της οικογένειας για να δώσει τέλος στο θρίλερ

Ραγδαίες εξελίξεις - Ειρήνη Λαγούδη: Η κίνηση της οικογένειας για να δώσει τέλος στο θρίλερ

Σε μία κίνηση - ματ θα προβεί η οικογένεια της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη προκειμένου να δώσει τέλος στο θρίλερ του θανάτου της άτυχης 44χρονης μητέρας

Αμοιβή σε όποιον διαθέτει αξιόπιστες πληροφορίες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη προτίθεται να δώσει η οικογένεια της άτυχης μητέρας, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Εδώ και εξήντα ημέρες, η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη - όπως υποστηρίζουν - ψάχνουν να βρουν τους δολοφόνους, τη στιγμή που η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος για την εξέλιξη των ερευνών. Εξήντα ημέρες δεν έχουν καμία απολύτως απάντηση πως τελικά πέθανε η άτυχη μητέρα.

Οι δικοί της άνθρωποι πιστεύουν ότι ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί όλοι οι μάρτυρες, οι οποίοι είδαν την 44χρονη λίγο πριν πεθάνει.

Οι ίδιοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καταθέσει, ενώ ο αδερφός της Ειρήνης, Γιώργος Λαγούδης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί αμοιβή, «Δεν αποκλείουμε να δώσουμε ακόμα και αμοιβή για αξιόπιστες πληροφορίες».

Ο Γιώργος Λαγούδης, μάλιστα, με επιστολή του επιμένει ότι η αδερφή του δολοφονήθηκε: «Ας το ακούσουν εκ νέου όποιοι από τις πρώτες κιόλας στιγμές μίλησαν για αυτοχειρία, χωρίς να έχει βγει ούτε ένα, μα ούτε ένα επίσημο στοιχείο».

«Δεν ήταν μόνη της την ώρα της φωτιάς»

Επίσημο πόρισμα από την αστυνομία για το μυστήριο του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη δεν υπάρχει. Η υπόθεση στο Αγρίνιο παραμένει ανοιχτή για τις αρχές που ερευνούν, αν την ώρα της φωτιάς υπήρχαν και άλλα άτομα.

Ο εισαγγελέας Αγρινίου έχοντας στα χέρια του πλέον την έκθεση αυτοψίας του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας δεν αποκλείεται να ζητήσει να γίνει νέα αυτοψία στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Σχετικές ειδήσεις