ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Μαχαίρωσε την πεθερά του μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Εύβοια: Μαχαίρωσε την πεθερά του μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από τα Λουτρά Αιδηψού, όπου ένας 30χρονος μαχαίρωσε την πεθερά του και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του.

Ο συναγερμός στην Αστυνομία για το αιματηρό περιστατικό σήμανε στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (14/04/2018) στο σπίτι της γυναίκας, η οποία φιλοξενεί το παιδί του.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με το eviazoom.gr, μετέβη στο σπίτι της 49χρονης, προκειμένου να δει το ανήλικο παιδί του.

Ωστόσο, μόλις έφτασε στο σημείο ξέσπασε άγριος καυγάς. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, ο 30χρονος έβγαλε ένα σουγιά και μαχαίρωσε στο γόνατο την 49χρονη, η οποία λίγο αργότερα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αιτία του καυγά ήταν η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού που είχε δοθεί με δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας στην 49χρονη παθούσα, μετά από μαρτυρική κατάθεση της ίδιας ότι η κόρη και ο γαμπρός της κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (16/04) το έπαθλο;

Προσοχή: Τηλεφώνημα – απάτη έχει «τρελάνει» αρκετούς συνδρομητές στη χώρα

«Βόμβα» από επιστήμονες: Τι πρέπει να προσέξουμε ΟΛΟΙ φέτος το καλοκαίρι

Σχετικές ειδήσεις