ΕΛΛΑΔΑ

Ναυτική τραγωδία στις Οινούσσες: Ανετράπη βάρκα - Ένας νεκρός κι ένας αγνοούμενος

Ναυτική τραγωδία στις Οινούσσες: Ανετράπη βάρκα - Ένας νεκρός κι ένας αγνοούμενος

Σε τραγωδία εξελίσσεται η ανατροπή μιας βάρκας στη θαλάσσια περιοχή νότια των Οινουσσών, στην οποία επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Το πρωί του Σαββάτου (18/08), εντοπίστηκε από αλιευτικό σκάφος νεκρός, ο ένας από τους δύο 68χρονους Ελληνοαμερικανούς, οι οποίοι επέβαιναν μαζί με δύο ακόμα άτομα, σε βάρκα που ανετράπη.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα, πρόκειται για τον πατέρα μίας 24χρονης Ελληνοαμερικανίδας, η οποία επέβαινε και αυτή στη λέμβο και είχε εντοπιστεί τα ξημερώματα σώα στην ίδια θαλάσσια περιοχή από αλιευτικό σκάφος.

Ήταν εκείνη που ενημέρωσε τις Αρχές για το δυστύχημα, αναφέροντας ότι επέβαινε μαζί με τον 68χρονο πατέρα της, έναν φίλο του επίσης 68 ετών και τον 22χρονο αδελφό της από χθες το μεσημέρι σε μία λέμβο, που ανετράπη.

Ο 68χρονος φίλος του πατέρα της εντοπίστηκε σώος και περισυνελέγη από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού ενώ εξακολουθεί να αγνοείται ο 22χρονος αδελφός της.

Στην περιοχή οι έρευνες για τον εντοπισμό του ενός αγνοουμένου συνεχίζονται από τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, τρία ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

SOS από επιστήμονες: Πλησιάζουμε στο τέλος της ανθρωπότητας – Δραματική προειδοποίηση για την Ελλάδα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Αστυνομία μάς προειδοποιεί ΟΛΟΥΣ – Αν δείτε αυτό στο σπίτι σας καλέστε τις Αρχές (vid)