ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα - «Έτσι έγινε το μακελειό»: Συγκλονιστική η μαρτυρία της 20χρονης για τη φονική επίθεση (vids)

Πέλλα - «Έτσι έγινε το μακελειό»: Συγκλονιστική η μαρτυρία της 20χρονης για τη φονική επίθεση (vids)

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κρύας Βρύσης στην Πέλλα, από τη φονική επίθεση ενός 38χρονου, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 69χρονη και να τραυματιστούν τρία άτομα.

Μέσα από το νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται, η 20χρονη κοπέλα εμφανώς σοκαρισμένη, περίεγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα αλλά και ποια ήταν η σχέση της με το δράστη:

«Ήρθε στο σπίτι μου μαχαίρι. Μπήκε στο σπίτι μου, είχε μαλώσει με τον μπαμπά μου. Τον έδιωξε ο μπαμπάς μου, έφυγε. Ήρθε έξω από το σπίτι μετά από ένα 20λεπτο, πήγε και πήρε την καραμπίνα, κι άρχισε να πυροβολεί»

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 που ακολουθεί, όλη τη μαρτυρία της 20χρονης Κικής:

Χθες, Πέμπτη, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη ηλικιωμένη.

Στον ανακριτή ο πατέρας και οι φίλοι του που επιτέθηκαν στο δράστη

Στον ανακριτή Γιαννιτσών παραπέμφθηκαν να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση εις βάρος του 38χρονου δράστη της ανθρωποκτονίας στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο 48χρονος γιος της 69χρονης που έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς καθώς και δύο φίλοι του. Κατηγορούνται ότι μετά το έγκλημα επιτέθηκαν στον 38χρονο δράστη κι ενώ εκείνος είχε αποπειραθεί να αυτοπυροβοληθεί με την ίδια καραμπίνα που διέπραξε νωρίτερα την ανθρωποκτονία.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (06/09) στον εισαγγελέα Γιαννιτσών, ο οποίος - αξιολογώντας το φάκελο της εις βάρος τους δικογραφία - απήγγειλε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ τους παρέπεμψε σε ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή και έως τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Στο μεταξύ, ο 38χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Β' ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος, φέρει σοβαρές κρανιοπροσωπικές και ορθοπεδικές κακώσεις, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος σε καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη. Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η κατάστασή του είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την υπόθεση

Διαβάστε επίσης:

Φρικτό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Κοζάνη (pics)

Χαμός με το νέο επίδομα των 360 ευρώ - Αυτοί είναι οι δικαιούχοι