ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου: Διαμελίστηκε γυναίκα μετά από τροχαίο

Φρικτό δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου: Διαμελίστηκε γυναίκα μετά από τροχαίο

Μια αδιανόητη τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/10) στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου.

Μια γυναίκα, βρήκε φρικτό θάνατο, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, με τα τοπικά Μέσα να κάνουν λόγο για «σκοτεινά» σημεία γύρω από τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της κι ένα διερχόμενο Ι.Χ. την παρέσυρε.

Την ίδια στιγμή, το tempo24.news, δίνει μια εντελώς διαφορετική οπτική για το τροχαίο. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως μια κοπέλα σε κατάσταση σύγχυσης, έκανε auto stop στην Πατρών Πύργου στα όρια του νομού Ηλείας.

Ένα Ι.Χ. σταμάτησε και την πήρε, ωστόσο όταν έφτασαν στου Λάππα, η κοπέλα κατέβηκε από το όχημα και ο οδηγός συνέχισε την πορεία του προς Πάτρα.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει το δρόμο κι ένα διερχόμενο αυτοκίνητο δεν πρόλαβε να αντιδράσει χτυπώντας την, ενώ ένα δεύτερο όχημα που ακολουθεί, τη διαμέλισε.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για μια κλοπή που ίσως να σχετίζεται με την υπόθεση, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ για το τροχαίο είναι αντικρουόμενα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως.

Όπως αναφέρει πάντως το thebest.gr, στο Κέντρο Υγείας Αχαΐας δεν έχουν ακόμα τα στοιχεία της ταυτότητάς της, ούτε την ηλικία της. Η Αστυνομία θα προσπαθήσεις προφανώς να τα εξακριβώσει από τα χαρτιά που ενδεχομένως να είχε μαζί της.

Με πληροφορίες από: tempo24.news / thebest.gr