ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ ο 30χρονος που πνίγηκε με σουβλάκι

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ ο 30χρονος που πνίγηκε με σουβλάκι

Δεκαπέντε ημέρες μετάτο περιστατικό και την εισαγωγή του 30χρονου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, ο άτυχος άντρας παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 30χρονου από τις Μοίρες Ηρακλείου, ο οποίος πνίγηκε με σουβλάκι, ενώ έτρωγε με την παρέα του σε ψητοπωλείο της περιοχής.

Ο 30χρονος δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και δίνει «μάχη» για την ζωή του, με τους γιατρούς να κάνουν οτι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τον σώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η περιπέτεια για τον 30χρονο ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου, όταν είχε πάει με την παρέα του σε ψητοπωλείο. Κάποια στιγμή φαίνεται ότι στραβοκατάπιε με αποτέλεσμα κομμάτι κρέας να σταθεί στο λαιμό του και να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Φίλοι και θαμώνες προσπάθησαν να τον βοηθήσουν ενώ άμεσα έφτασε στο κατάστημα ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, ο 30χρονος έπεσε λιπόθυμος και εισήχθη στην ΜΕΘ του Βενιζελείου όπου παραμένει με την ευχή όλων να βγει νικητής στη δύσκολη μάχη που δίνει

Πηγή: Flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες - σοκ: Στα ύψη η εγκληματικότητα στο Κέντρο της Αθήνας (pics-vids)

Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Ορέστης» τις επόμενες ώρες