ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr στο πρακτορείο: Πώς θα κερδίσετε απόψε τα 8,8 εκατομμύρια ευρώ του Τζόκερ (vids)

Το Newsbomb.gr στο πρακτορείο: Πώς θα κερδίσετε απόψε τα 8,8 εκατομμύρια ευρώ του Τζόκερ (vids)

Τζόκερ: Ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ της χρονιάς, ετοιμάζεται να μοιράσει το βράδυ της Πέμπτης (25/10) τουλάχιστον 8.800.000 ευρώ στον τυχερό ή τους τυχερούς της κλήρωσης.

ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Μετά από δέκα συνεχόμενα τζακ ποτ, η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες μπαίνουν στη διαδικασία να... ονειρευτούν τη ζωή τους, με μερικά εκατομμύρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό και σπεύδουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να ρίξουν το δελτίο τους.

Από το πρωί της Πέμπτης έχει αρχίσει η κίνηση στα πρακτορεία και όσο περνά η ώρα αυξάνεται, για να φτάσει λίγο πριν τις 21:30, όταν και λήγει η χρονική προθεσμία κατάθεσης των δελτίων, να κορυφωθεί.

Το Newsbomb.gr επισκέφθηκε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στα Μελίσσια, το οποίο μάλιστα θεωρείται και... γουρλίδικο καθώς πριν από λίγο καιρό είχε κατατεθεί εκεί ένα δελτίο που κέρδισε περισσότερες από 120.000 ευρώ, με ένα 5άρι.

Ο ιδιοκτήτης του, κ. Χρήστος Σαμαράς, μας εξήγησε τι αλλάζει όταν έχει «μαζευτεί» ένα τόσο μεγάλο ποσό, όπως το σημερινό.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επιπλέον βίντεο στη gallery του Newsbomb.gr

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες κάνουν όνειρα για ταξίδια μέχρι το... φεγγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα στην τελευταία κλήρωση (21/10) ήταν οι: 1, 5, 16, 25, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 2.

tzoker3

Στη δεύτερη κατηγόρια (5άρια) βρέθηκαν 5 τυχερά δελτία που κέρδισαν από 36.398,23 ευρώ.

Η «ακτινογραφία» των φετινών μεγάλων τυχερών

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΑΠ, 15 εκατομμυριούχοι «από Τζόκερ, κι όχι από τζάκι», όπως λέει και το καινούργιο διαφημιστικό σποτ, έχει αναδείξει το παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς.

Παρακάτω μερικά στατιστικά για τους φετινούς νικητές:

  • Οι μεγάλοι τυχεροί μοιράστηκαν 43,4 εκατομμύρια ευρώ.
  • Το 40% των νικητών είχαν παίξει κάποιου είδους σύστημα, ενώ το 60% κέρδισε με απλές στήλες.
  • Συνολικά οι νικητές έπαιξαν 216 στήλες - Τα τυχερά δελτία περιλάμβαναν από μία έως 80 στήλες.
  • Πέντε υπερτυχεροί από τους 15, δεν κέρδισαν μόνο το "5+1" αλλά είχαν επιτυχίες και σε άλλες κατηγορίες κέρδους. Τέσσερις από αυτούς κέρδισαν, επίσης, 19 πεντάρια.
  • Πέρα από την Αττική, πολλά «χρυσά» δελτία παίχτηκαν στην περιφέρεια. Τρεις νικητές ήταν από Θεσσαλονίκη, ενώ οι περιοχές της Καλαμάτας, Λάρισας, Γρεβενών, Ξάνθης, Πάτρας, Τρικάλων ανέδειξαν από έναν υπερτυχερό.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 21/10/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε επίσης:

Πύρινος εφιάλτης στη Σιθωνία Χαλκιδικής: Έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι (pics)

efka.gov.gr: Κάντε ΕΔΩ αίτηση για τα αναδρομικά των συντάξεων και τα Δώρα Χριστουγέννων - Πάσχα