ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Άγρια επεισόδια στα Εξάρχεια - «Βροχή» μολότοφ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Άγρια επεισόδια στα Εξάρχεια - «Βροχή» μολότοφ

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος | Ειδήσεις: Ένταση και άγρια επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών αυτή την ώρα γύρω από τα Εξάρχεια - Φωτιές κοντά στην πλατεία Εξαρχείων και βροχή από μολότοφ και χημικά - Οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα - Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη - Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις -  Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό σε Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα - Δείτε εδώ τι έγινε στη μεσημβρινή πορεία των μαθητών

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 20:00 την Πέμπτη (06/12/2018) η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η οποία επρόκειτο να καταλήξει στα Εξάρχεια, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής.

Οι εκδηλώσεις μνήμης στιγματίστηκαν από σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στα Εξάρχεια, όπου από νωρίς ομάδες κουκουλοφόρων είχαν στήσει οδοφράγματα.

Οι μολότοφ έπεφταν «βροχή», με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών, βομβίδων κρότου - λάμψης, ενώ υπήρξε συνδρομή και από «αύρες» της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τα επεισόδια

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε πορεία που ξεκίνησε από τα Προπύλαια και η οποία κατέληξε σε οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και κουκουλοφόρων. Τις εικόνες και το ρεπορτάζ των επεισοδίων κατέγραψε λεπτό προς λεπτό η Ευδοκία Μύτιλη. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Ένταση και επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της πλατείας Συντριβανίου. Άγνωστοι πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ομάδα κουκουλοφόρων εξήλθε από το ΑΠΘ και επιτέθηκε σε δυνάμεις των ΜΑΤ επί της οδού Εγνατία, με βόμβες μολότοφ. Τα ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλύψεις – σοκ για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Την χτυπούσαν με θυμό, όπου έβρισκαν

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Αυτή είναι η δυσάρεστη έκπληξη

(πηγή φωτογραφιών: Thestival.gr, Eurokinissi, Λευτέρης Παρτσάλης)

Δείτε πιο κάτω στο Live Blog του Newsbomb.gr λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις