ΠΑΙΔΕΙΑ

Σχολεία: Τι θα γίνει με το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων – Γιατί προβληματίζονται οι ειδικοί

Σχολεία: Τι θα γίνει με το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων – Γιατί προβληματίζονται οι ειδικοί
ΙΝΤΙΜΕ

Μετά την οριστική απόφαση για άνοιγμα των δημοτικών και νηπιαγωγείων τη Δευτέρα, τα βλέμματα στρέφονται στο γυμνάσιο και το λύκειο, οι μαθητές των οποίων καλούνται να συνεχίσουν από σήμερα την τηλεκπαίδευση και θα περιμένουν να μάθουν την επόμενη εβδομάδα αν και πότε θα επιστρέψουν και εκείνοι στα θρανία

Τέλος στο αλαλούμ με το άνοιγμα των σχολείων καθώς την Πέμπτη, μετά από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις της Επιτροπής, αλλά και συνεχείς δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, αποφασίστηκε ότι δημοτικά και νηπιαγωγεία θα ανοίξουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμα και στις «κόκκινες» περιοχές.

Πλέον, τα βλέμματα στρέφονται στο γυμνάσιο και το λύκειο, οι μαθητές των οποίων καλούνται να συνεχίσουν την τηλεκπαίδευση και θα περιμένουν να μάθουν την επόμενη εβδομάδα αν και πότε θα επιστρέψουν και εκείνοι στα θρανία.

Μάλιστα, στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθεί η Γ’ λυκείου, οι μαθητές της οποίας θα κληθούν να δώσουν Πανελλήνιες στο σε περίπου τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου θα πρέπει να παραμείνουν σπίτι για τουλάχιστον μια εβδομάδα ή ακόμα και δέκα ημέρες.

Ο λόγος είναι, σύμφωνα με τους επιστήμονες της χώρας μας, ότι θέλουν να περάσουν οι μέρες και να έχουν περισσότερα στοιχεία στα χέρια τους, αναφορικά με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας.

Η εν λόγω συνεδρίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί Τρίτη ή Τετάρτη, οπότε και θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με τις φωτογραφίες απο την Area 51: Τι κρύβουν οι ΗΠΑ σε υπόστεγο;