ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Κυπαρισσίας στο Newsbomb.gr: Έτσι έγινε το φονικό με θύμα τον 39χρονο πατέρα

Δήμαρχος Κυπαρισσίας στο Newsbomb.gr: Έτσι έγινε το φονικό με θύμα τον 39χρονο πατέρα

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί σοκαρισμένη την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι Κυπαρισσία, με θύμα έναν 39χρονο, πατέρα ενός μικρού παιδιού.

Μια ανείπωτη τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει την περιοχή της Κυπαρισσία, καθώς ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ιδιοκτήτη καταστήματος.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το δήμαρχο, της περιοχής Γιώργο Λεβεντάκη, ο οποίος συγκλονισμένος ανέφερε, «γνώριζα προσωπικά το άτυχο παλικάρι, ήταν ένα παιδί υπόδειγμα, ένας εξαίρετος άνθρωπος, επαγγελματίας αλλά και πατέρας. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψει κανείς ότι έγινε. Αφήνει πίσω του ένα παιδάκι 1,5 χρονών. Το παιδί αυτό δεν είχε πότε εχθρούς».

Ο κ. Λεβεντάκης συνέχισε περιγράφοντας το πώς έγινε το περιστατικό, «υπήρξε μια μικρή διαμάχη, ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα κάνοντας παράπονα για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, ο υπάλληλος του ζήτησε να επιστρέψει στην θέση του, περιμένοντας την σειρά του, εκείνος έφυγε από το κατάστημα, επιστρέφοντας μετά από λίγη ώρα με ένα όπλο στο χέρι, οπού πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα»

Αυτός είναι ο 39χρονος που έχασε τη ζωή του - Πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους

Ο 72χρονος εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (07/04) σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, στο οποίο υπεύθυνος ήταν ο 39χρονος Κώστας Καρυτινός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 72χρονος ζήτησε επιτακτικά να του συνδεθεί η γραμμή του τηλεφώνου, η οποία ήταν κομμένη. Ο 39χρονος Κώστας Καρυτινός, του εξήγησε πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό αν δεν πληρωθεί η οφειλή.

Τότε ο 72χρονος δολοφόνος έφυγε από το κατάστημα με ταξί, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα περίστροφο, πυροβολώντας κατά του άτυχου άνδρα και πατέρα ενός παιδιού 1,5 ετών.

Όπως αναφέρει το patrisnews μετά τον πυροβολισμό ο δράστης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυπαρισσίας και παραδόθηκε.

Τραγική ειρωνεία; Το 2018 ο άτυχος Κώστας, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο σώθηκε από θαύμα.

Δείτε φωτογραφίες του άτυχου άνδρα στην gallery:

Τι αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο best-tv.gr αυτόπτες μάρτυρες ο 72χρονος σε έντονο ύφος απαιτούσε τη διακοπή του συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας και είχε παράπονα για το λογαριασμό του. Παρά το γεγονός ότι το θύμα του εξήγησε και του απάντησε πολύ ευγενικά αυτός έφυγε μαινόμενος από το κατάστημα και επέστρεψε για να προβεί στο άγριο έγκλημα.

Ο δράστης 72 ετών -πρώην λαχειοπώλης- μπήκε στο κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Τριφυλιακή πρωτεύουσα και κρατώντας ένα όπλο στόχευσε κατά του ιδιοκτήτη του πυροβολώντας τον εν ψυχρώ μια φορά και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκεί όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς ,υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δράστης αρχικά διέφυγε από το σημείο και λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μακρινίτσα: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα των δύο αδερφών που δολοφονήθηκαν - «Σήμερα έχουμε γάμο»