Την 1η Φεβρουαρίου 2016 αναλαμβάνουν οι νέοι διευθυντές εκπαίδευσης

Newsroom Newsroom

Την 1η Φεβρουαρίου 2016 αναλαμβάνουν οι νέοι διευθυντές εκπαίδευσης

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας επιλογής διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 1η Φεβρουαρίου 2016, με την ανάληψη καθηκόντων από τους νέους διευθυντές εκπαίδευσης.

Από το υπουργείο επισημαίνεται, ότι στους πίνακες των αντικειμενικών μορίων θα συμπεριλαμβάνονται και οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Τυχόν ενστάσεις --τόσο για τους πίνακες υποψηφίων, οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, όσο και για τους πίνακες των αντικειμενικών μορίων-- θα κατατεθούν έως τις 29/12 στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ενώ από 30/12 έως 4/1/2016 θα γίνει η εκδίκαση των ενστάσεων και η ανακοίνωση των τελικών αναμορφωμένων πινάκων υποψηφίων, οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, αλλά και των πινάκων των αντικειμενικών μορίων κατά φθίνουσα σειρά και ανά Διεύθυνση εκπαίδευσης. Παράλληλα, θα γίνει ο προγραμματισμός συνεντεύξεων.

Η διεξαγωγή της μυστικής ψηφοφορίας θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου 2016 και θα ξεκινήσει στις 9:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00. Τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας θα σταλούν στην οικεία περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ηλεκτρονικά.

Στις 11/1, θα σταλούν τα πρακτικά της εφορευτικής επιτροπής στην οικεία περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, θα καταχωρηθούν οι βαθμολογίες και θα αναρτηθεί η μοριοδότηση της ψηφοφορίας .

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων ενώπιον του συμβουλίου επιλογής, η ολοκλήρωση και ανάρτηση πινάκων της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης θα γίνουν στο διάστημα 12-19 Ιανουαρίου.

Η κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό πίνακα θα μπορούν να γίνουν στο διάστημα 20-22/1, ενώ η εκδίκασή τους και η κατάρτιση αναμορφωμένων πινάκων και η αποστολή τους προς κύρωση στον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και η δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα γίνουν από τις 25/1.

Τέλος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, από 27/1 έως 29/1 θα γίνουν οι προτάσεις τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τα Συμβούλια Επιλογής και θα ληφθεί η απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τον υπουργό, ούτως ώστε την 1η Φεβρουαρίου να αναλάβουν υπηρεσία οι νέοι διευθυντές Εκπαίδευσης.

Κορονοϊός: Αυτή είναι η χώρα που θα πλήξει τελευταία ο ιός (pics)

18:29

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι συμβαίνει στο σαλόνι της παρουσιάστριας - Ένας χαμός! (Photos)

18:27

Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Μέγκαν Μαρκλ - Ο όρος που έθεσε ο Χάρι (pics)

18:18

Κορονοϊός: Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα μέχρι τις 27 Απριλίου

18:17

Αυτές είναι οι συνήθειες που έχουν οι αποτυχημένοι

18:15

Κορονοϊός - Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα 10 νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση

18:07

Kορωνοϊός στην Κύπρο: 30 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα

18:07

Κορονοϊός: 68 νεκροί στην Ελλάδα - 60 νέα κρούσματα - 1.673 στο σύνολο

18:06

Η συνταγή της ημέρας: Σαλάτα με χαλούμι και ψητά λαχανικά

18:02

Η Σοφία Καρβέλα «αγρίεψε» και τρολάρει την καραντίνα όπως μόνο εκείνη ξέρει (photos)

18:00

Ασυγκράτητο ζευγάρι έστειλε μήνυμα για σούπερ μάρκετ - Δεν φαντάζεστε πού τους έπιασαν (pics)

17:58

Κορονοϊός - Μητσοτάκης για την απαγόρευση κυκλοφορίας: «Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου»

17:56
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved