ΠΑΙΔΕΙΑ

City Unity College

City Unity College

Οι εκπρόσωποι του City Unity College απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η φοίτηση στη σχολή τους και τη σχέση τους με την αγορά εργασίας.

Ποιος είναι ο επιστημονικός τομέας που δίνετε περισσότερη έμφαση;

Στο City Unity College ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ανάμεσα σε σύγχρονους τομείς της εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης: Επιχειρησιακές σπουδές, Ψυχολογία, Τουριστικά – Ξενοδοχειακά, Πληροφορική, Αθλητικές Επιστήμες, Μετάφραση/Διερμηνεία, Διεθνείς Σχέσεις και Δημοσιογραφία.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας βρίσκεται ο ίδιος ο φοιτητής που αναζητά θεωρητική γνώση και επαγγελματική κατάρτιση στην ειδικότητα της επιλογής του. Για το λόγο αυτό, στο City Unity College με απόλυτη συνέπεια στις θεμελιώδεις αξίες μας για γνώση, έρευνα, διαρκή αναζήτηση και αλληλοϋποστήριξη διασφαλίζουμε τις υψηλές προδιαγραφές εκπαίδευσης σε όλα τα τμήματα σπουδών αλλά και στο σύνολο των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων.

Ποιο είναι το συγκριτικό σας πλεονέκτημα σε επίπεδο σπουδών;

Συγκριτικό πλεονέκτημά μας είναι η συνεργασία μας με καταξιωμένα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια σε όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με περισσότερες από 40 καινοτόμες ειδικότητες. Στρατηγική επιλογή μας; «Σπουδάζεις στην Ελλάδα, παίρνεις πτυχίο από αναγνωρισμένα και αξιόπιστα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια».

Η φοίτηση είναι μια διαρκής διαδικασία απόκτησης θεωρητικής γνώσης σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση ενώ η αξιολόγηση της προόδου των φοιτητών διενεργείται από το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο και το εκπαιδευτικό δυναμικό του. Οι απόφοιτοι του City Unity College, ολοκληρώνοντας επιτυχώς τις σπουδές τους, λαμβάνουν τα πτυχία και τους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών από το συνεργαζόμενο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έχοντας αποκτήσει όλα τα εφόδια για να σταδιοδρομήσουν στην εγχώρια ή την παγκόσμια αγορά εργασίας.

Ποια είναι η σύνδεσή σας με την αγορά εργασίας και με τα ξένα Πανεπιστήμια;

Στο City Unity College στηρίζουμε και υποστηρίζουμε ενεργά, σε κάθε βήμα, φοιτητές και αποφοίτους μας στην επίπονη προσπάθεια απόκτησης γνώσεων και επαγγελματικής ανέλιξης, παρέχοντάς τους τα απαιτούμενα εφόδια για να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Με τη δραστηριοποίηση του Career Center του Κολλεγίου, φοιτητές και απόφοιτοι λαμβάνουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση τις υπηρεσίες για εύρεση εργασίας. Ομαδικές και ατομικές συνεδρίες καριέρας, τεστ επαγγελματικών δεξιοτήτων και συμμετοχή στις «ημέρες καριέρας» του Ομίλου City Unity, προετοιμάζουν τους επαγγελματίες του αύριο. Ταυτόχρονα, μέσω των διαδράσεων του Career Center με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε νευραλγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, δίδεται η δυνατότητα σε φοιτητές ή αποφοίτους μας να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη δική τους θέση στον επαγγελματικό στίβο.

Οι φοιτητές μας καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους και με το πέρας αυτών είναι ταυτόχρονα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας των Πανεπιστημίων στα οποία φοιτούν, απολαμβάνοντας τα ίδια προνόμια με τους συναδέλφους τους στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Με την επιτυχή φοίτηση σε συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, λαμβάνουν και το δικαίωμα να αιτηθούν την ένταξή τους στον σύλλογο των επαγγελματιών του συγκεκριμένου τομέα. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η πιστοποίηση του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Master of Science in Psychology of Health - που προσφέρει το City Unity College σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University- από τον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS).

www.cityu.gr

www.facebook.com/CityUnityCollege/

Δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στη μεταλυκειακή εκπαίδευση.