ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ

Οι εκπρόσωποι του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνήαπαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η φοίτηση στη σχολή τους και τη σχέση τους με την αγορά εργασίας.

Ποιος είναι ο επιστημονικός τομέας στον οποίο δίνετε περισσότερη έμφαση;

Γιορτάζοντας φέτος τα 60 χρόνια δυναμικής παρουσίας και σημαίνουσας προσφοράς του στην Παιδεία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Ηγείται και Πρωτοπορεί στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα, παρέχοντας υψηλή ποιότητα σπουδών σε όλους τους Τομείς και εξασφαλίζοντας, σε συντριπτική πλειονότητα, την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των αποφοίτων του.

Περί τους 270.000 επιτυχημένους αποφοίτους αποτελούν τη ζωντανή απόδειξη μιας λαμπρής πορείας 60 ετών.

Με τη νέα διαφημιστική καμπάνια «ΒELIEVE.» και το σλόγκαν «Είσαι γεννημένος να πετύχεις. Απλά… Πίστεψέ το», ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ παροτρύνει όλους τους νέους στην Ελλάδα να πιστέψουν στις δυνάμεις και στο ταλέντο τους, οποιονδήποτε Τομέα Σπουδών και αν επιλέξουν να ακολουθήσουν.

Σημασία δεν έχει, λοιπόν, εάν θα σπουδάσεις Αγροτικά Επαγγέλματα ή Δομικές Κατασκευές, Πληροφορική ή Μάρκετινγκ, Φυσικοθεραπεία ή Αισθητική, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Γραφιστική ή Τουριστικά, Ναυτιλιακά ή Security, Νοσηλευτική ή Διαιτολογία, Μηχανολογία ή Προπονητική, Παιδαγωγικά ή Δημοσιογραφία.

Σημασία δεν έχει ποια από τις 95 σύγχρονες ειδικότητες θα επιλέξεις. Σημασία έχει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πετύχεις.

Σε μια εποχή που τα υψηλά ποσοστά ανεργίας έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα απαισιοδοξίας, το οποίο ισοπεδώνει τα όνειρά των νέων μας για εκπαίδευση και καριέρα, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός όμιλος της χώρας μας, που Ηγείται και Πρωτοπορεί από το 1957, σε παροτρύνει να πιστέψεις στις ικανότητές σου.

Να πιστέψεις στον εαυτό σου και να κάνεις το όνειρό σου επάγγελμα και το επάγγελμά σου όνειρο ζωής και πραγματικότητα μαζί.

Ποιο είναι το συγκριτικό σας πλεονέκτημα σε επίπεδο σπουδών;

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ επιτυγχάνει υψηλή Ποιότητα Εκπαίδευσης, μέσα από 3 βασικούς άξονες:

-Το κορυφαίο ακαδημαϊκό προσωπικό του –άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι είναι και επιτυχημένοι επαγγελματίες στην αγορά εργασίας

-Τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, που ικανοποιούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες και του πλέον απαιτητικού σπουδαστή, τα προηγμένα εργαστήρια και τις εργονομικά σχεδιασμένες αίθουσες διδασκαλίας

-Τις στρατηγικές συνεργασίες του ομίλου με ξένα εκπαιδευτικά κέντρα και διακεκριμένους φορείς πιστοποίησης

Ποια είναι η σύνδεσή σας με την αγορά εργασίας;

Οι μεγαλύτερες πολυεθνικές και εγχώριες επιχειρήσεις, όλες κορυφαίες στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, συνθέτουν το εξαιρετικά ευρύ δίκτυο των 4.000 εταιρειών, με τις οποίες συνεργάζεται ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.

Μέσω των στρατηγικών συνεργασιών του, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ εξασφαλίζει για όλους τους σπουδαστές του σημαντικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης –σε πολλές περιπτώσεις και με αμοιβή!- ενώ παράλληλα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εργασία για τους χιλιάδες αποφοίτους του.

Διανύοντας μια πολυετή, καταξιωμένη πορεία, o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, ως η πρώτη επιλογή για αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες φοιτητές και αποφοίτους του, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δημιούργησε το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών), που αποτελεί το πρώτο και πλέον αποτελεσματικό Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού ομίλου στη χώρα μας.

Στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.thejobcenter.gr, οι σπουδαστές και απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ αναρτούν το βιογραφικό τους και αντίστοιχα, οι συνεργαζόμενες με τον όμιλο εταιρείες δημοσιεύουν τις αγγελίες τους για προσφερόμενες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης.

Όλοι οι απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, έχουν στη διάθεσή τους εξειδικευμένους Συμβούλους Καριέρας του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ. Οι εν λόγω σύμβουλοι αναλαμβάνουν την υποστήριξη των τελειόφοιτων και απόφοιτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, αναφορικά με τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας και με τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ:

-Λειτουργεί υποστηρικτικά σε θέματα σύνταξης του βιογραφικού σημειώματος, προετοιμασίας για τη συνέντευξη εργασίας, επαγγελματικού προσανατολισμού, κ.ά.

-Ενημερώνει τους σπουδαστές και αποφοίτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για τις διαθέσιμες θέσεις που σχετίζονται με την ειδικότητά τους, τόσο σε επίπεδο πρακτικής άσκησης, όσο και σε επίπεδο εργασίας.

-Προωθεί στις εταιρείες τα βιογραφικά των σπουδαστών και των αποφοίτων που ταιριάζουν με την περιγραφή της θέσης που ζητείται να καλυφθεί.

-Πληροφορεί τους σπουδαστές και αποφοίτους για τα διαθέσιμα σεμινάρια και προγράμματα εξειδίκευσης στον τομέα τους, που παρέχονται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ.

-Διοργανώνει ημερίδες, σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς και τις Ημέρες Καριέρας -έναν θεσμό που ουσιαστικά εισήγαγε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, προκειμένου οι σπουδαστές και απόφοιτοί του να έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και να δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε πιθανούς μελλοντικούς τους εργοδότες.

www.xinis.edu.gr

www.facebook.com/omilosxini

Δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στη μεταλυκειακή εκπαίδευση.