ΠΑΙΔΕΙΑ

EVABEAUTY Studies

EVABEAUTY Studies

Οι εκπρόσωποι του ΕVABEAUTY Studies απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η φοίτηση στη σχολή τους και τη σχέση τους με την αγορά εργασίας.

Σε ποιόν επιστημoνικό κλάδο δίνετε περισσότερη έμφαση;

Η EVABEAUTY εξειδικεύεται όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της αποκλειστικά στον τομέα των επαγγελμάτων Αισθητικής και Ομορφιάς. Αυτή η εξειδίκευση μας δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε συγκεκριμένες ειδικότητες όπως αυτές του Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Ονυχοπλαστικής και Nail Design, την τέχνη της αισθητικής περιποίησης των άκρων.

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η ειδικότητα αυτή παρουσιάζει έντονη ανάπτυξη και όλο και περισσότεροι επιλέγουν να γίνουν τεχνίτες και τεχνίτριες νυχιών. Οι σπουδαστές μαθαίνουν μανικιούρ – πεντικιούρ καθώς και την τέχνη προσθετικής και ενίσχυσης των φυσικών νυχιών, την τέχνη διακόσμησης και εφαρμογές ποδολογίας. Η ενασχόληση επαγγελματικά με τη φροντίδα και την ομορφιά των άνω και κάτω άκρων απαιτεί αγάπη και ενδιαφέρον για τη σημασία της αισθητικής και της υγιεινής των φυσικών νυχιών.

Με εμπειρία 20 χρόνων στην εκπαίδευση, η EVABEAUTY δίνει μεγάλη προσοχή στο πρόγραμμα σπουδών της φροντίζοντας πάντα να ακολουθεί τις τάσεις της εποχής αλλά και να περιλαμβάνει ολοκληρωμένη κατάρτιση.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με άριστης ποιότητας επαγγελματικά προϊόντα της Αμερικάνικης εταιρείας ORLY, εταιρεία ηγέτης παγκοσμίως στην περιποίηση φυσικών νυχιών, εταιρεία που εφηύρε το γαλλικό μανικιούρ. Επίσης, έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τη κορυφαία εταιρεία ABC Nailstore, η επιλογή των πρωταθλητών Nail Designers.

Παρέχει στους σπουδαστές δωρεάν τα προϊόντα που απαιτούνται ώστε να κάνουν πρακτική εφαρμογή σε φυσικά μοντέλα και να αναπτύξουν portfolio με τις δημιουργίες τους.

Πλέον το επάγγελμα του/της τεχνίτη/τεχνίτριας νυχιών θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα και η επιλογή αυτού του προσανατολισμού αποδεικνύεται πολύ έξυπνη καθώς οι σπουδαστές εξασφαλίζουν άμεσα την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ενδεικτική θεματολογία του προγράμματος σπουδών μπορείτε να δείτε εδώ.

Ποιο είναι το συγκριτικό σας πλεονέκτημα σε επίπεδο σπουδών;

Η EVABEAUTY προσφέρει στους σπουδαστές της την απαραίτητη επαγγελματική κατάρτιση που χρειάζονται για να διακριθούν στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε επίπεδο σπουδών είναι τα εξής:

Πρόκειται για πρακτική εκπαίδευση από καταξιωμένους επαγγελματίες καθηγητές. Περιλαμβάνει πολλές ώρες πρακτικής εφαρμογής σε φυσικά μοντέλα και δίνει τη δυνατότητα απεριόριστης πρακτικής εξάσκησης ακόμα και μετά την αποφοίτηση. Παρέχει δωρεάν τα απαραίτητα προϊόντα και εργαλεία που απαιτούνται στην εκπαίδευση. Τα τμήματα είναι ολιγομελή για την καλύτερη και αποδοτικότερη κατανόηση των σπουδαστών.

Δίνει έμφαση στην εκπαιδευτική συμμετοχή των σπουδαστών σε Beauty Fashion Shows, επαγγελματικές εκθέσεις, τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους με σκοπό την απόκτηση εκτενέστερης εμπειρίας.

Καλύπτει οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στον κλάδο της ομορφιάς, νέες τεχνικές και νέα υλικά και μετεκπαιδεύει τους επαγγελματίες ώστε να είναι πάντα up to date. Προσφέρει τη δυνατότητα εξειδίκευσης και εκσυγχρονισμού επειδή αναγνωρίζει ότι οι πραγματικές και σωστές γνώσεις και η επαγγελματική συμπεριφορά είναι αυτά τα εφόδια που θα δημιουργήσουν επιτυχημένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει οργανωμένο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας και στοχεύει στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων της.

Ποια είναι η σύνδεσή σας με την αγορά εργασίας και με τα ξένα Πανεπιστήμια;

Η EVABEAUTY Studies ενδιαφέρεται πραγματικά για τους σπουδαστές της και για την κάλυψη των αναγκών και ανησυχιών τους και παραμένει δίπλα τους και μετά την αποφοίτησή τους. Με απώτερο σκοπό, λοιπόν, την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, λειτουργεί στη σχολή Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας. Συνεργάζεται με περίπου 250 επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, οι οποίες αποδεδειγμένα εμπιστεύονται το όνομα και την πολύχρονη εμπειρία της σχολής για τη κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων εργασίας τους.

Το εξειδικευμένο Προσωπικό Συμβούλων Καριέρας εγγυάται τον βέλτιστο επαγγελματικό προσανατολισμό, την έγκυρη ενημέρωση για την αγορά εργασίας και προσπαθεί να αξιοποιήσει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των σπουδαστών. Τέλος, διεξάγει για όλους τους σπουδαστές και τους αποφοίτους δωρεάν σεμινάριο «Σύνταξη Βιογραφικού – Επιτυχημένη Συνέντευξη Εργασίας» για να τους συμβουλεύσει για τις τεχνικές και τους τρόπους που θα χτίσουν τη σταδιοδρομία τους.

Η εκπαιδευτική φιλοσοφία της EVABEAUTY ανοίγει με σιγουριά τον δρόμο των σπουδαστών στην αγορά εργασίας καθώς και σε μια επιτυχημένη καριέρα. Επιτυγχάνει την ανάπτυξη των καλύτερων Επαγγελματιών Ομορφιάς, κάτι που αποδεικνύεται από τους 5.000 καταξιωμένους επαγγελματίες αποφοίτους μας που έχουν εξασφαλίσει λαμπρό μέλλον!

www.evabeauty.gr/

www.facebook.com/Evabeauty.gr/

Δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στη μεταλυκειακή εκπαίδευση.