ΠΑΙΔΕΙΑ

ZER - FAM

ZER - FAM

Οι εκπρόσωποι της ZER - FAM απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η φοίτηση στη σχολή τους και τη σχέση τους με την αγορά εργασίας.

Ποιος είναι ο επιστημονικός τομέας που δίνετε περισσότερη έμφαση;

Η σχολή ZER-FAM λειτουργεί από το 1985, έχει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας και είναι το μόνο εκπαιδευτήριο που εξειδικεύεται στον τομέα της μόδας για σπουδές Σχεδιαστών Μόδας – Μοντελίστ – Στυλίστ – Styling – Ενδυματολογία, στον τομέα της διακόσμησης εσωτερικών χώρων για σπουδές που αφορούν τον Interior Designer – για χώρους οικίας – επαγγελματικούς – βιτρίνες, και στον τομέα της αισθητικής του επαγγελματικού μακιγιάζ και της αισθητικής άκρων.

Ποιο είναι το συγκριτικό σας πλεονέκτημα σε επίπεδο σπουδών;

Το εκπαιδευτήριο ZER-FAM είναι ένα από τα πρώτα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα τα οποία κατάφεραν να πάρουν επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας (Αρ. Απόφ. Α/17981 ΦΕΚ 2697/5-10-12). Η άδεια λειτουργίας δίνεται από το Υπουργείο Παιδείας βάση αυστηρών κριτηρίων και προδιαγραφών οι οποίες αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα προγράμματα σπουδών, τη διοικητική στελέχωση και τους διδάσκοντες των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών.

Μέσα σε ένα φιλικό και ιδιαιτέρα απαιτητικό περιβάλλον οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση καθώς και την εμπειρία που θα τους επιτρέψει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε ένα επάγγελμα σίγουρο, επικερδές και περιζήτητο.

Με εκπαιδευτικά προγράμματα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές με μοναδικό τεχνολογικό εξοπλισμό – ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων – δυνατότητα μεταπτυχιακών στο εξωτερικό, με άρτια εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό η ZER-FAM εγγυάται επαγγελματική αποκατάσταση στους σπουδαστές της.

Ποια είναι η σύνδεσή σας με την αγορά εργασίας και με τα ξένα Πανεπιστήμια;

Η ZER-FAM τροφοδοτεί σταθερά την αγορά εργασίας με ειδικά καταρτισμένους απόφοιτους που είναι έτοιμοι να εργαστούν σε δημιουργικά επαγγέλματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η καλύτερη διαφήμιση του εκπαιδευτηρίου άλλωστε είναι οι ίδιοι οι απόφοιτοι του που στελεχώνουν αξιόλογες θέσεις και κατακτούν την πρώτη θέση στον ανταγωνιστικό και επαγγελματικό στίβο.

Εδώ να τονίσουμε ότι πολλοί απόφοιτοί μας έχουν γίνει δεκτοί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού και μάλιστα πολλοί ήδη κάνουν διεθνή καριέρα.

Η μακροχρόνια πετυχημένη πορεία της σχολής ZER-FAM και η συνεργασία της με πολλές επώνυμες επιχειρήσεις αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.

Στη ZER-FAM λειτουργεί συμβουλευτικό γραφείο που στηρίζει την επαγγελματική αποκατάσταση τόσο των σπουδαστών όσο και των απόφοιτων της.

www.zer-fam.gr

www.facebook.com/zerfam

Δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στη μεταλυκειακή εκπαίδευση.