ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΤΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

ΑΤΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
Οι εκπρόσωποι του Αττικού Κολλεγίου απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η φοίτηση στη σχολή τους και τη σχέση τους με την αγορά εργασίας.

Ποιος είναι ο επιστημονικός τομέας που δίνετε περισσότερη έμφαση;

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ, μέλος του οποίου είναι το Αττικό Κολλέγιο, υπάρχει μια πορεία 40 ετών στον χώρο της Υγείας. Θέλοντας να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις σπουδές της Νοσηλευτικής, της Μαιευτικής, της Φυσικοθεραπείας, της Διαιτολογίας, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνεργασίες τόσο σε επίπεδο πανεπιστημιακού ιδρύματος όσο και στην επιλογή των πιο εξειδικευμένων συνεργατών για την πρακτική άσκηση των φοιτητών μας. Τα ανωτέρω επαγγέλματα δεν θεωρούνται κορεσμένα, αντίθετα σημειώνουν ιδιαίτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι η δημιουργία αποφοίτων με άριστες γνώσεις και επαγγελματικό προφίλ.

Ποιο είναι το συγκριτικό σας πλεονέκτημα σε επίπεδο σπουδών;

Αναμφισβήτητα η ποιότητα των σπουδών μας. Με απόλυτη επιστημονική και επαγγελματική ευθύνη στο εκπαιδευτικό μας έργο, προσφέρουμε αναγνωρισμένες σπουδές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, με κύρος και αξιοπιστία. Η αξία μας αποδεδειγμένα είναι οι απόφοιτοί μας.

Ποια είναι η σύνδεσή σας με την αγορά εργασίας και με τα ξένα Πανεπιστήμια;

Στο Αττικό Κολλέγιο διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργασιών όπου πέραν της υλοποίησης της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης, οι φοιτητές και μελλοντικοί επαγγελματίες, έχουν τη δυνατότητα επαγγελματικής απορρόφησης.

Όσον αφορά στη σύνδεση με τα ξένα ιδρύματα, το international office μας βρίσκεται σε συνεχή και άμεση επικοινωνία με τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια προκειμένου να τίθενται άμεσα σε εφαρμογή οι σωστές προϋποθέσεις για την εύρυθμη λειτουργία του εκάστοτε προγράμματος σπουδών.

www.atticocollege.gr

www.facebook.com/attico.collegeathens

Δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στη μεταλυκειακή εκπαίδευση.