ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πιο κωμική παράσταση της σεζόν

Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πιο κωμική παράσταση της σεζόν

Μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες κωμωδίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι και υπόσχεται να χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου σε όλους όσοι την παρακολουθήσουν.

Ο λόγος για την «εκρηκτική» κωμωδία «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου με τον Θανάση Βέγγο, που τώρα «πηγαίνει» στο θέατρο υπό τη σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝά.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν πολλά γνωστά ονόματα του ελληνικού θεάτρου όπως οι: Σπύρος Πούλης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Τάκης Βλαστός, Βασίλης Γιακουμάρος, Βαλέρια Κουρούπη, Αλίνα Κοτσοβούλου και Κωνσταντίνα Κλαψινού, ενώ συμμετέχουν και οι Κωνσταντίνος Τσονόπουλος και Μαριλένα Ράδου.

Η πλοκή

Η ιστορία του έργου ξεκινά με τον Θανάση, έναν φτωχό και αγράμματο επαρχιώτη που πηγαίνει στην Αθήνα προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης. Εκεί συναντά τη Ρένα Νταλκά, ένα μεγάλο «αστέρι» του Μπουζουκιού η οποία προσπαθεί να τον βοηθήσει να βρει δουλειά. Όλα τα δοκίμασε ο Θανάσης! Έγινε σερβιτόρος, φωτογράφος, βοηθός φαρμακοποιού, αστυφύλακας, μέχρι και… διαιτητής αγώνων πυγμαχίας! Ωστόσο, όχι μόνο δεν κατάφερε να στεριώσει πουθενά αλλά δεν σταμάτησε να πέφτει από γκάφα σε γκάφα κι από πλάκα σε πλάκα!

Κερδίστε προσκλήσεις!

Επειδή ο Χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή για Θέατρο, εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης»! Συγκεκριμένα, πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την απογευματινή παράσταση (18.00) το Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Αν θέλετε, λοιπόν, να βρεθείτε κι εσείς ανάμεσα στους τυχερούς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα - από τις 31/10 έως τις 2/11 - για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Ο Θανάσης και οι γκάφες του θα σας χαρίσουν πολλές στιγμές γέλιου και το γέλιο, είναι σίγουρα κάτι το που όλοι χρειαζόμαστε στη ζωή μας!

Πληροφορίες για την παράσταση:

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Kοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Τίνα Βαρβαρέσου
Ενορχήστρωση: Νίκος Ξύδης
Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος (Studio Amynta 13)

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη και Κυριακή στις 19.30.
Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο στις 21.15.
Σάββατο λαϊκή απογευματινή στις 18.15.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝά: Πατησίων και Δεριγνύ 10, Αθήνα 104 34.
Τηλέφωνο: 210 8237330.
Διάρκεια παράστασης: 100' με διάλειμμα.
Έναρξη: 1 Νοεμβρίου.