ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Εγώ και η Μέγκαν δεν θα γυρίσουμε ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πρίγκιπας Χάρι: Εγώ και η Μέγκαν δεν θα γυρίσουμε ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο
abc

«Ακόμα κι αν υπάρξει κάποιου είδους συμφωνία με την οικογένειά μου, αυτό θα ήταν μη επιβίωσιμο», είπε μεταξύ άλλων σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι, λίγο πριν την έκδοση του πολύκροτου βιβλίο του «Spare».

Σίγουρος πως ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα επιστρέψουν ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, εμφανίστηκε σε νέα συνέντευξή του ο πρίγκιπας Χάρι. Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning America», του ABC News, υποστήριξε πως ακόμα και αν υπήρχε συμφωνία για να συμβεί αυτό, δεν θα ήταν εφικτή μια επιστροφή καθώς θα ήταν «μη επιβιώσιμη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω ότι θα είναι ποτέ δυνατό, δεν νομίζω ότι ακόμα κι αν υπήρχε συμφωνία ή διευθέτηση μεταξύ εμένα και της οικογένειάς μου, υπάρχει αυτό το τρίτο μέρος θα κάνει ό,τι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι αυτό δεν είναι δυνατό, χωρίς να μας εμποδίσει να επιστρέψουμε αλλά να το καταστήσουμε μη επιβιώσιμο», ήταν τα λόγια του.

Ως «τρίτο μέρος», σύμφωνα με τους Βρετανούς, μπορεί να θεωρηθεί το παλάτι γενικότερα αλλά και ο Τύπος, καθώς σύμφωνα με τον Χάρι διαρκώς κατασκευάζονταν δημοσιεύματα προκειμένου να τον φέρουν σε κόντρα με τον αδερφό του, Ουίλιαμ, όπως και να βάλουν σε διαμάχη τις συζύγους τους, Μέγκαν και Κέιτ αντίστοιχα.

Δεν παραδίδει τους βασιλικούς τίτλους ο Χάρι

Νωρίτερα, σε άλλη συνέντευξη στο CBS, ο πρίγκιπας Χάρι άφησε να εννοηθεί ότι αυτός και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ τους βασιλικούς τους τίτλους. Σε ερώτησή μάλιστα του Αμερικανού δημοσιογράφου Άντερσον Κούπερ ο Δούκας του Σάσσεξ ανέφερε «τι διαφορά θα είχε», αν παρέδιδα τον τίτλο μου.

Όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τη μοναρχία και μετακομίζουν στην Αμερική στις αρχές του 2020 - πολλοί άνθρωποι τους ζήτησαν να εγκαταλείψουν τους βασιλικούς τους τίτλους.

Αυτές οι κραυγές γίνονται όλο και πιο δυνατές τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Χάρι και η Μέγκαν εξαπέλυσαν πολλαπλές επιθέσεις στη βασιλική οικογένεια, ξεκινώντας με την εμπρηστική συνέντευξή τους στην Όπρα - και συνεχίζοντας με περαιτέρω τηλεοπτικές εμφανίσεις, ένα ντοκιμαντέρ του Netflix και την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας «βόμβα» του Χάρι τα οποία έχει προωθεί με μια σειρά συνεντεύξεων.

Σχετικές ειδήσεις:

Πρίγκιπας Χάρι: «Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ τον τίτλο μου»

Πρίγκιπας Χάρι: «Τελείωσε τη δουλειά» που ξεκίνησε η Νταϊάνα το 1995

Νέα επίθεση του πρίγκιπα Χάρι: Κακοποιητική η βασιλική οικογένεια