ΕΛΛΑΔΑ

Τι απαντά ο πασίγνωστος σεφ στις καταγγελίες περί βασανισμού στο εστιατόριό του

Τι απαντά ο πασίγνωστος σεφ στις καταγγελίες περί βασανισμού στο εστιατόριό του
corfupress.com

«Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε την αλήθεια γιατί νομίζω πως γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Είναι ψέμα, σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται γιατί ένας άνθρωπος αν δεν είναι ευχαριστημένος σε μια επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει», αναφέρει ο πολυβραβευμένος σεφ.

«Δεν είναι κανείς δεμένος με σκοινί ή με αλυσίδα στο πόδι. Αυτά είναι μεγάλες ηλιθιότητες γιατί ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Προσεχώς θα φανεί η αλήθεια, είμαι πολύ σίγουρος για αυτό», είπε ο σεφ μιλώντας στον Ant1.

Σύμφωνα με την καταγγελία που παρουσιάστηκε από το corfupress.com, ο 19χρονος φέρεται να δεχόταν «επιθέσεις» με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με τα εργαλεία μαγειρικής, από τον υπεύθυνο κουζίνας εστιατορίου που τον αποδοκίμαζε φραστικά ενώ τους ασκούσε και λεκτική βία.

Δείτε στην gallery σε ποιον σεφ ανήκει το εστιατόριο και τα εγκαύματα που φέρει ο 19χρονος:

Το γεγονός «επαναλήφθηκε σταδιακά πολλές φορές» όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας Σ. Πελάης.

Μάλιστα, ο 19χρονος μαθητευόμενος μαγειρικής αφού επισκέφθηκε τον ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τους τραυματισμούς που υπέστη, προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Δείτε στην gallery την καταγγελία του 19χρονου:

«Είναι το πρώτο γεγονός που μας καταγγέλλεται επισήμως» ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, ενώ επισήμανε ότι «παρόμοια περιστατικά σημειώνονται καθημερινώς χωρίς όμως δυστυχώς να καταγγελθούν από τα "θύματα" καθώς υπάρχει ο φόβος της απόλυσης τους».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Χίο: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του άτυχου 19χρονου – Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας

Σχετικές ειδήσεις