ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Διαβατά: Έτσι έγινε το φρικτό τροχαίο - Η μοιραία κίνηση του οδηγού (pics+vid)

Τραγωδία στα Διαβατά: Έτσι έγινε το φρικτό τροχαίο - Η μοιραία κίνηση του οδηγού (pics+vid)
In time

Την τελευταία της πνοή άφησε μία έγκυος γυναίκα το μεσημέρι της Δευτέρας (19/08) μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο σύζυγός της με αμαξοστοιχία στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο που επικαλείται την ενημέρωση της τροχαίας ο οδηγός προχώρησε σε μία ανεξήγητη κίνηση καθώς προσπάθησε να προσπεράσει δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά στην φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες.

«Ο θόρυβος ήταν τέτοιος που πετάχτηκα από το σπίτι μου», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στον Alpha.

Η 41χρονη γυναίκα, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο, όπου αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στην παρακάτω Gallery:

Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το δυστύχημα συνέβη στις 14.00, όταν το Ι.Χ. παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεσπρωτία: Έκανε όπισθεν και έπεσε στον γκρεμό - Νεκρός ο οδηγός