ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα νεκρή μετά από σύγκρουση τρένου με ΙΧ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα νεκρή μετά από σύγκρουση τρένου με ΙΧ
Πηγή: grtimes.gr

Την τελευταία της πνοή άφησε μία γυναίκα μετά τη σύγκρουση ΙΧ με διερχόμενη αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ήταν έγκυος 20 εβδομάδων.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Διαβατά όταν σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ οχήματος και τρένου.

Το μοιραίο αυτοκίνητο με 2 επιβαίνοντες παραβίασε τη διάβαση και «σφηνώθηκε» κάτω από το τρένο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ νεκρή είναι 39χρονη, συνοδηγός του οχήματος.

Οι δύο επιβάτες του οχήματος ένας άνδρας και μία γυναίκα, αφού απεγκλωβίστηκαν από το όχημα από άνδρες της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα όταν έφτασε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο ήταν ήδη νεκρή. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για να καταλήξει στο «Άγιος Δημήτριος» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά με τον 50χρονο οδηγό του οχήματος, που διακομίστηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Παπανικολάου», μετά από το δυστύχημα, νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

ΣTIΣ 14:00 IX ΠAPABIAΣE ΦYΛAΣΣOMENH ΔIABAΣH 8 XΛM EΞΩ AΠO THN ΘEΣΣAΛONIKH ME AΠOTEΛEΣMA NA ΣYΓKPOYΣΘEI ME THN AMAΞOΣTOIXIA 91 ΠOY EKTEΛOYΣE TO ΔPOMOΛOΓIO AΛEΞANΔPOYΠOΛH – ΘEΣΣAΛONIKH. TPAYMATIAΣ O OΔHΓOΣ TOY IX KAI NEKPH H ΣYNOΔHΓOΣ.

Δείτε την gallery:


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο Αιγαίο: Ο «αόρατος φονιάς» σημαδεύει τους Τούρκους – Τρέμουν το ελληνικό υπερόπλο

Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: Μας διέλυσε το σπίτι και τον άφησαν ελεύθερο (vid)

Σχετικές ειδήσεις