ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Διαβατά: Με τους υπέρηχους κύησης στα χέρια «έσβησε» η 41χρονη (pics+vid)

Τραγωδία στα Διαβατά: Με τους υπέρηχους κύησης στα χέρια «έσβησε» η 41χρονη (pics+vid)
facrbook / Δημήτρης Ορφανίδης

Την τελευταία της πνοή άφησε μία έγκυος γυναίκα, 41 ετών, το μεσημέρι της Δευτέρας (19/08) μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο σύζυγός της με αμαξοστοιχία στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο η 41χρονη γυναίκα, η οποία ήταν περίπου 20 εβδομάδων αλλά και το έμβρυο που κυοφορούσε και τραυματίστηκε ο 50χρονος σύζυγός της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όταν έφτασε η Πυροσβεστική η άτυχη γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της ενώ στα χέρια της κρατούσε τους υπέρηχους κύησης. Η 41χρονη είχε χτυπήσει στο κεφάλι και το σώμα της ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το δυστύχημα:

Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου», και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Πώς συνέβη το φρικτό δυστύχημα

To δυστύχημα, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνέβη την Δεύτερα (19/08) στις 14.00, όταν το Ι.Χ. παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο, που επικαλείται την ενημέρωση της τροχαίας, ο οδηγός προχώρησε σε μία ανεξήγητη κίνηση καθώς προσπάθησε να προσπεράσει δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά στην φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες.

«Ο θόρυβος ήταν τέτοιος που πετάχτηκα από το σπίτι μου», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στον Alpha.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στην παρακάτω Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2019: Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων – Πότε ανακοινώνονται