ΕΛΛΑΔΑ

Έλενα Ράπτη: Αυτός είναι ο άνδρας που παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα (pics)

Έλενα Ράπτη: Αυτός είναι ο άνδρας που παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα (pics)
INTIME NEWS

«Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη κάτω από άκρα μυστικότητα. Η πανέμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιοποίησε η ίδια το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση της, η όμορφη πολιτικός δεν έδωσε καμία πληροφορία για το ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς και η φωτογραφία που ανέβασε δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Espresso», ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη ονομάζεται Κίμωνας και εργάζεται στην προσωπική της ασφάλεια. Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10, με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να μην επιθυμεί να δώσει έκταση στο γεγονός κυρίως λόγω της προεκλογική περιόδου. Την είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει και το parapolitika.gr που έδωσε στην δημοσιότητα το επώνυμο και τη φωτογραφία του.

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Οι επιχειρηματίες, οι μόδιστροι και οι βίλες των οργίων στην Μύκονο

Βάσεις 2019: Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων – Πότε ανακοινώνονται

Σχετικές ειδήσεις