ΕΚΤΑΚΤΟ

ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ιδιοκτήτρια εταιρεία ifly

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ιδιοκτήτρια εταιρεία ifly
INTIME NEWS

Στην διάθεση των αρχών αλλά και των οικείων των τριών θυμάτων παραμένει η εταιρεία ifly, ιδιοκτήτρια του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. 

Η διοίκηση της εταιρείας «Ι fly ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως σήμερα το ελικόπτερο τύπου Agusta Α 109C με αριθμό νηολογίου SXΗΤΟ, που ανήκει στον στόλο της, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο.

Όπως σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση, «το ατύχημα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης αεροταξί από τον Γαλατά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ε. Βενιζέλος, για την οποία είχαν τηρηθεί εκ των προτέρων όλες οι προβλεπόμενες διατυπώσεις. Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Έλληνας χειριστής και δύο αλλοδαποί άνδρες επιβάτες, τα στοιχεία των οποίων είχαν αρμοδίως γνωστοποιηθεί».

Επίσης, προσθέτει ότι «τα ειδικότερα πραγματικά περιστατικά και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται» και για τον σκοπό αυτό παρέχει «στις αρμόδιες αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή». «Παραμένουμε στην απόλυτη διάθεση των οικείων των επιβαινόντων για την παροχή κάθε αναγκαίας αρωγής» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας «Ι fly».

Δείτε το ελικόπτερο Agusta Α 109C

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2019: Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων – Πότε ανακοινώνονται

Φωτιά στην Εύβοια: Το κινητό «καίει» τον 33χρονο – Συνεχίζονται οι ανακρίσεις από την Πυροσβεστική