ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια επίθεση σκύλου σε 11χρονο αγοράκι στην Εύβοια: «Κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί μας»

Άγρια επίθεση σκύλου σε 11χρονο αγοράκι στην Εύβοια: «Κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί μας»
PIXABAY/αρχείου

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/08) ένα αγόρι 11 ετών στην Εύβοια

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του στην αστυνομία, το αγόρι περπατούσε στις 16:30 χθες το απόγευμα στο Αχλάδι του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης– Αγίας Άννας, όταν του επιτέθηκε ένας σκύλος που μάλιστα συνοδευόταν από την ιδιοκτήτρια του.

Ο σκύλος δάγκωσε το παιδί στα χέρια και τα πόδια. Τραυματισμένος και φανερά σοκαρισμένος ο 11χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα, όπως μεταδίδει το tvstar.gr.

Μάλιστα η ιδιοκτήτρια του σκύλου μετά την επίθεση έφυγε από την Εύβοια.

«Το δάγκωσε ένα σκυλί και κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί. Εμείς χάσαμε τη γη κάτω τα πόδια μας. Έκοψε ένα κομμάτι κρέας από το δεξί του χέρι, το μπούτι, ενώ στο αριστερό χέρι έχει σπάσει ένα δάχτυλο. Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί είμαστε πάρα πολύ τυχεροί», είπε η μητέρα του μιλώντας στον Alpha.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Λίμνης.

Παράλληλα, και δεύτερο περιστατικό επίθεσης σκύλου καταγγέλθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, αυτή τη φορά στο ΑΤ Ερέτριας από 88χρονη κάτοικο της περιοχής, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγέλλουσα και θύμα της επίθεσης, στις 20 του μήνα δέχθηκε δάγκωμα στο δεξί κάτω άκρο από αδέσποτο σκύλο. Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ερέτριας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: «Τους σκότωσα γιατί επιτέθηκαν στη μητέρα μου» - Τι είπε ο δράστης του διπλού φονικού

Άγριο έγκλημα: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στη 10χρονη κόρη τους (pics+vid)