ΕΛΛΑΔΑ

Λάκης Λαζόπουλος: «Αντίο, κορίτσι μου» - Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της συζύγου του

Λάκης Λαζόπουλος: «Αντίο, κορίτσι μου» - Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της συζύγου του

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει τις τελευταίες ημέρες ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του, Τασούλα, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η τελευταία πράξη του δράματος για την Τασούλα Λαζοπούλου παίχτηκε σήμερα στις 11 το πρωί, στο Β’ κοιμητήριο Δράμας, όπου έγινε η ταφή της.

Όμως ο πόνος ήταν μεγάλος και το Σάββατο 24/08/2019 το μεσημέρι στην εξόδιο ακολουθία που εψάλη στο Α’ νεκροταφείο.

Οι στενοί φίλοι της οικογένειας βρέθηκαν δίπλα στον Λάκη και την κόρη τους Μαριέλλη, η οποία του κρατούσε διαρκώς το χέρι.

Πάνω στο φέρετρο, στις δύο κορδέλες που υπήρχαν αριστερά και δεξιά, αναφερόταν: «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης».

Συντετριμμένος Λάκης, μέσα από αναφιλητά, είπε στο τέλος της εξοδίου ακολουθίας: «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».

Πηγή: Espresso

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr