ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: «Δεν τον έσερνε, τον έσωσε» λέει μάρτυρας για τον οδηγό που έδεσε σκύλο στο αυτοκίνητό του

Ρέθυμνο: «Δεν τον έσερνε, τον έσωσε» λέει μάρτυρας για τον οδηγό που έδεσε σκύλο στο αυτοκίνητό του

«Αθωώνει» τον 73χρονο που συνελήφθη στο Ρέθυμνο  επειδή είχε δέσει και έσερνε σκύλο πίσω από το αυτοκίνητό του ο άνθρωπος που πλέον έχει αναλάβει το ταλαιπωρημένο τετράποδο. 

«Ένας φιλόζωος ένας γεράκος 80 χρόνων έκανε μία καλή πράξη... και τώρα βρίσκεται στην αστυνομία κατηγορούμενος… απλά δεν είχε δύναμη λόγω ηλικίας να σηκώσει το σκύλο να τον βάλει στο αυτοκίνητο και τον έδεσε για να τον πάει δέκα μέτρα παραπέρα στο κτήμα του από φόβο μήπως τον σκοτώσουν αυτοί που είχαν τα πρόβατα» γράφει ο Γιάννης Σκεπετζάκης στη σελίδα του στο facebook.

Το άτυχο σκυλάκι περιμένοντας τον κτηνίατροfacebook

Όπως εξηγεί, «το σκυλάκι από σήμερα θα είναι σε εμένα μαζί με τα υπόλοιπα δικά μου. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και λάθος. Γνωστά άτομα σε όλη την Ελλάδα στοχοποίησαν τον άνθρωπο από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο. Και για να μην νομίζετε ότι τον γνωρίζω τον άνθρωπο απέχει από εμένα 50 περίπου χιλιόμετρα. Το φιλοζωικό σωματείο εθελοντών Ρεθύμνου νοιάζομαι, αυτά τα θαυμάσια κορίτσια έχουν αναλάβει την προστασία του».

Δυστυχώς πρέπει να μένει δεμένο λίγες μέρες για να εγκλιματιστεί με τα άλλα μετά θα είναι ελεύθερος να παίζει και να τρέχει μαζί τους Προς το παρόν είναι γεμάτος ψύλλους και τσιμπούρια και λίγες πληγές στον λαιμό του

Geplaatst door Giannis Skepetzakis op Donderdag 29 augustus 2019

«Μία συμβουλή από εμένα: μην προβαίνετε σε λάθος κοινοποιήσεις χωρίς να διασταυρώνετε τα πραγματικά περιστατικά. Μη γίνεστε όχλος γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι» καταλήγει.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 73χρονος ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Τραυματισμός στο λαιμό από το σημείο που ήταν δεμένο πριν απομακρυνθείfacebook

Ο εντοπισμός του ήταν θέμα ωρών μιας και η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε ξεκάθαρα τον αριθμό του οχήματός του. Οι, δε, αντιδράσεις των πολιτών ήταν έντονες, ζητώντας από τις αρχές τον εντοπισμό του.

Σοκάρει η φωτογραφία

Η φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ένας οδηγός να έχει δέσει έναν σκύλο και να τον σέρνει με το όχημά του, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια αλλά και την άμεση αντίδραση της Αστυνομίας.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε περιοχή του Ρεθύμνου και η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή για τον εντοπισμό του οδηγού.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την εικόνα της ντροπής:

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ neakriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Νεκρή διάσημη παρουσιάστρια (pics)

Πληρωμές με κάρτα: Αλλάζουν όλα από τον Σεπτέμβριο του 2019