ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεοδόσης Παπανδρέου

Ο Θεοδόσης Παπανδρέου είναι δημοσιογράφος από το 1996, υπηρετώντας επί μια δεκαετία το Πειραϊκό Ρεπορτάζ για τοπικές και πανελλαδικές εφημερίδες (Κοινωνική, Πειραΐκή Πολιτεία, Νέος Λόγος, Βραδυνή της Κυριακής κ.ά.) καθώς και περιοδικά (Το Λιμάνι, Lobby).

Παράλληλα από το 2000 έως και το 2018 εργάστηκε σε πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες (Βραδυνή της Κυριακής, Press Time, Νίκη της Δημοκρατίας, Το Παρασκήνιο, Η Άποψη κ.α) κάνοντας ελεύθερο, ελεύθερο πολιτικό και πολιτικό ρεπορτάζ.

Από το 2007 έως το 2009 υπήρξε αρχικά αρχισυντάκτης και στην συνέχεια διευθυντής των περιοδικών Υδροοικονομία και Οικόπολις, επιστημονικών εντύπων με αντικείμενο την διαχείριση του περιβάλλοντος. Το 2017 ανέλαβε ως διευθυντής την έκδοση του περιοδικού GoPet, φιλοζωικού χαρακτήρα με επίκεντρο την καθαρόαιμη κυνοφιλία.

Έχει φοιτήσει στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Συμμετείχε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον ηλεκτρονικό τύπο (διαδίκτυο) που διοργάνωσε η ΕΣΗΕΑ, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Web Design & Development (Joomla & Wordpress), social media, Photoshop, Ποινικής Δικονομίας κ.ά.

papan321@yahoo.com

 

 

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER