ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΔΕΘ 2019: Ο Μητσοτάκης, η ταινία του Γαβρά και ο Μανώλης

ΔΕΘ 2019: Ο Μητσοτάκης, η ταινία του Γαβρά και ο Μανώλης
Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Ακόμα και για την ταινία του Γαβρά που έχει στηριχθεί στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη ερωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός θα την δει και υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για αυτό.

«Ναι, θα τη δω. Σίγουρα θα έχει κάποιο ενδιαφέρον. Εντύπωσή είναι πώς θα είναι επαρκώς μονομερής. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τόσο πολύ να συζητήσει αυτό το θέμα ας καταθέσει ο ίδιος μια πρόταση. Αλλά νομίζω πως οι πολίτες έχουν πια μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε το διάστημα εκείνο», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Η χώρα διασύρθηκε για να έρθει ένα εντελώς υποκριτικό δημοψήφισμα και να κάνει μια τούμπα ο κ. Τσίπας και να φέρει το τρίτο Μνημόνιο. Θα με ενδιέφερε αν στην ταινία του κ. Γαβρά εμφανίζονται πρόσωπα όπως οι κ.κ. Καμμένος και Πετσίτης».

Ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε και για τις σχέσεις του με επιχειρηματίες για να απαντήσει πως «δική μου δουλειά είναι να θέτω κανόνες. Δεν έχω προσωπικές σχέσεις με επιχειρηματίες, δεν έχω φιλίες με επιχειρηματίες. Δουλειά μας είναι να καθορίζουμε τους όρους του επιχειρηματικού παιχνιδιού και από εκεί και πέρα όλοι πρέπει να συμμορφώνονται με αυτό το πλαίσιο».

Επισήμανε ότι έχει πιο παραγωγικά πράγματα να κάνει, τονίζοντας και δεν του αρέσει να σχολιάζει αυτά τα οποία λέγονται ή γράφονται στο διαδίκτυο.

Δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη ΕΔΩ