ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Αυτό είναι το μοιραίο παιχνίδι (pics)

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Αυτό είναι το μοιραίο παιχνίδι (pics)
Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί
larissanet.gr

Η διασκέδαση στο λούνα -παρκ κατέληξε σε τραγωδία. Η επιλογή της 14χρονης να ανέβει στο «χαλί», ήταν μοιραία. Ποιος το περίμενε, πως σε αυτό το συνηθισμένο παιχνίδι, θα γραφόταν ένα οικογενειακό δράμα.

Η 14χρονη πήγε χθες (30/8/2019) στο πανηγύρι και θέλησε να ανέβει στο παιχνίδι «χαλί» του Λούνα -παρκ, που είχε στηθεί στην περιοχή.

Από εκεί βρέθηκε ξαφνικά να εκσφενδονίζεται στον αέρα και να «καρφώνεται» μεταξύ άλλων παιχνιδιών.

Όταν έγινε αντιληπτό το δυστύχημα, επικράτησε χάος.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει το νεαρό κορίτσι.

Οι γιατροί για αρκετή ώρα έδιναν μάχη για τη ζωή της κοπέλας η οποία είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άκρα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να καταλήξει .

Η Αστυνομία ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό παίρνοντας μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί και χάθηκε τόσο άδικα ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Σήμερα το πρωί η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ για το δυστύχημα του 14χρονου κοριτσιού, που έχει την καταγωγή του από τον Αλμυρό. Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

Το χρονικό

Το δυστύχημα έγινε στις 22.45 χθες το βράδυ, όταν η ανήλικη μαθήτρια βρισκόταν στο παιχνίδι «χαλί», το οποίο για αδιευκρίνιστους λόγους ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, εκσφενδονίστηκε στον αέρα και έπεσε με το κεφάλι σε άλλο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η Εισαγγελία θα διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθοςΑΠΕ

Η οικογενειακή τραγωδία συνεχίζεται, αφού μετά την τραγωδία, ο πατέρας της μεταφέρθηκε με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Με πληροφορίες από larissanet.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός

ΕΝΦΙΑ 2019 - Taxisnet: Πώς θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας - Τι θα πληρώσετε

Σχετικές ειδήσεις