ΕΛΛΑΔΑ

Μίνα Αρναούτη: «Τραύματα, αίματα, ασθενοφόρο – Ουρλιάζω, ο Παντελής δεν μιλάει…» (pics)

Μίνα Αρναούτη: «Τραύματα, αίματα, ασθενοφόρο – Ουρλιάζω, ο Παντελής δεν μιλάει…» (pics)

Ένα μακροσκελές κείμενο, όπου περιγράφει τις στιγμές που έζησε στο τραγικό τροχαίο με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μίνα Αρναούτη.

«Στέκομαι χωρίς δεκανίκια. Δεν αντέχω να είμαι με τίποτα και με κανέναν που βαραίνει την ψυχή μου η παρουσία του, δεν με χαραμίζω για χρήματα και για αγαθά. Αν ήταν έτσι θα είχα παντρευτεί έναν χορηγό, θα είχα ένα αμάξι κι ένα σπίτι και έναν να με πηγαίνει στο ραντεβού με τους γιατρούς. Δεν έχω!

Είναι επιλογή μου να περιμένω κάποιον που δεν θα φοβάται – όπως κι εγώ – να ζει μόνος του, να μην με έχει ανάγκη, αλλά και να μη μπορεί χωρίς εμένα. Απεχθάνομαι τις εξαρτήσεις, ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά και συναισθηματικούς εκβιαστές», έγραψε στο τέλος η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε στην gallery τι έγραψε η Μίνα Αρναούτη:

Ανάρτηση και στο Facebook

Εν τω μεταξύ και χθες η Μίνα Αρναούτη έκανε μια ακόμα ανάρτηση με αφορμή μηνύματα που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο την βραδιά που ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, θέλησε να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο σε όσα της καταλογίζουν.

Η ανάρτησή έχει ως εξής:

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;

Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για τους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών).

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποιον φοβάται περισσότερο ο Τσίπρας: Την Φώφη ή τον Βαρουφάκη;

Δημοσκόπηση - «βόμβα»: Ποια είναι η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικές ειδήσεις