ΕΛΛΑΔΑ

Αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε επίθεση από σκυλιά

Αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε επίθεση από σκυλιά
Πώς σχολίασε το γεγονός η δημοτική αρχή
INTIME NEWS

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής (06/09) ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Καραγιάννης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Μακρακώμη Φθιώτιδας, καθώς ο κ. Καραγιάννης αποχωρούσε με την οικογένειά του από την πλατεία της κωμόπολης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, στάθηκε τυχερός γιατί παρενέβησαν κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονταν στο σημείο και κατάφεραν να απομακρύνουν τα σκυλιά προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Αμέσως μετά ο κ. Καραγιάννης κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star Κεντικής Ελλάδας, επιβεβαίωσε το περιστατικό και σημείωσε πως η δημοτική αρχή κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος.

Πάνω από 200 αδέσποτα σκυλιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν εγκαταλειφθεί στην περιοχή και αναζητείται χώρος προκειμένου να δημιουργηθεί κυνοκομείο. Σύμφωναν με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει οικόπεδο που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν ως κυνοκομείο και βρίσκονται σε συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη προκειμένου να γίνει προσωρινή μίσθωση.

Παράλληλα η δημοτική αρχή, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, προσπαθεί να εντάξει τον Δήμο Μακρακώμης σε σχετικό πρόγραμμα που τρέχει από το αρμόδιο υπουργείο, ώστε να αγοραστεί έκταση και να γίνει μια πιο μόνιμη εγκατάσταση.

Με πληροφορίες από STAR Κεντρικής Ελλάδας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στην Πάτρα: «Θα τους εκτελέσω όλους, έναν – έναν!»

Σχετικές ειδήσεις