ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη έρευνα για εμπόριο βρεφών - Υποψίες για οργανωμένο κύκλωμα (vid)

Μεγάλη έρευνα για εμπόριο βρεφών - Υποψίες για οργανωμένο κύκλωμα (vid)

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους που γεννήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, 19χρονη γέννησε με σκοπό να το πουλήσει σε άλλη γυναίκα με τις Αρχές πλέον να ερευνούν αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αν πρόκειται για κύκλωμα εμπορίας βρεφών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, πρόκειται για το τέταρτο παιδί που γεννάει η συγκεκριμένη γυναίκα καθώς από το 2015 έως και σήμερα έχει γεννήσει τρία ακόμα παιδιά!

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η γυναίκα που γέννησε έφερε μαζί της την ταυτότητα μιας άλλης γυναίκας. Το προσωπικό της κλινικής διαπίστωσε την απάτη καθώς κατά τη διαδικασία της δήλωσης του νεογνού στο ληξιαρχείο και αμέσως ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές.

Η γυναίκα από την πρώτη στιγμή ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι η ταυτότητα που έφερε μαζί της ανήκε στη γυναίκα με την οποία είχε συμφωνήσει για την αγοραπωλησία του βρέφους!

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα αυτή παραμένει ανύπαντρη παρά το γεγονός ότι από το 2015 έως και σήμερα γεννά ένα παιδί κάθε χρόνο με τις αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν πού βρίσκονται τα υπόλοιπα τρία παιδιά.

Το τρίτο στοιχείο στην υπόθεση που ενισχύει τις υποψίες για οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας βρεφών είναι το γεγονός ότι η γυναίκα στην οποία ανήκει η ταυτότητα με την οποία θα γινόταν… η αγορά, αναζητείται εδώ και δέκα ημέρες, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί. Μάλιστα, ακόμα και η διεύθυνση του σπιτιού που αναγράφεται στην ταυτότητα που έδωσε η 19χρονη στο νοσοκομείο, δεν υπάρχει!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τηλέφωνο που δόθηκε από την 19χρονη γυναίκα ως τηλέφωνο επικοινωνίας ανήκε σε τοπογράφο-μηχανικό, ο οποίος δεν έχει ιδέα με ποιο τρόπο το τηλέφωνό του εμπλέκεται στην μυστήρια αυτή υπόθεση. Παράλληλα σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Τέλος, σημειώνεται ότι το νεογέννητο παιδί παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με εισαγγελική απόφαση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Alpha:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Σοκάρει η απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Δείτε πότε και πού

Σχετικές ειδήσεις