ΕΛΛΑΔΑ

Πόρτο Χέλι: Εκτός μηχανικής υποστήριξης η 60χρονη που τραυμάτισε το ταχύπλοο

Πόρτο Χέλι: Εκτός μηχανικής υποστήριξης η 60χρονη που τραυμάτισε το ταχύπλοο

Εκτός μηχανικής υποστήριξης είναι η 60χρονη που επέβαινε στο αλιευτικό σκάφος στο Πόρτο Χέλι το οποίο παρέσυρε το ταχύπλοο και σκότωσε τα δύο αδέρφια της. 

Η γυναίκα είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τον θώρακα ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο καθώς μπορεί να επικοινωνεί με τα δύο της παιδιά, τα οποία είναι στο πλευρό της,

«Εδώ και 45 ώρες είναι εκτός μηχανικής υποστήριξης, έχει επαφή με το περιβάλλον, είναι μια πολύ καλή εξέλιξη, θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα και σε μια εβδομάδα ίσως βγει από τη ΜΕΘ», λέει γιατρός του νοσοκομείου του Άγιου Σάββα στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου που σκόρπισε τον θάνατο στις 9 Αυγούστου στο Πόρτο Χέλι όταν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη βάρκα, έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και με την υποχρέωση να δίνει μια φορά το μήνα το παρών στο προξενείο της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, όπου διαμένει μόνιμα.

Η 60χρονη φέρεται να θυμάται τις δραματικές στιγμές που έζησε μετά τη σύγκρουση, όμως ακόμη δεν έχει μιλήσει για ότι έγινε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γυναίκα δεν γνωρίζει πως τα δυο της αδέρφια σκοτώθηκαν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Σοκάρει η απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για την νύχτα της δολοφονίας της

Σχετικές ειδήσεις