ΕΛΛΑΔΑ

«Θόλωσα από ζήλια και τη σκότωσα»

«Θόλωσα από ζήλια και τη σκότωσα»

Το κουβάρι της αρρωστημένης σκέψης του ξετύλιξε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, ο 35χρονος δολοφόνος της νεαρής φίλης του, Ανδριάννας Γαρδικιώτη, στηνΚαστοριά.


Ο Στάθης Ευσταθίου στην απολογία του μίλησε για το φλογισμένο πάθος και την αρρωστημένη ζήλια που έτρεφε για την 21χρονη φοιτήτρια την οποία κυριολεκτικά κατακρεούργησε με 78 μαχαιριές!

Ο δράστης του φρικτού εγκλήματος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών αμέσως μετά το πέρας της απολογίας του.

«Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα»

«Την Άννα τη λάτρευα», ήταν τα πρώτα λόγια που ψέλλισε ο 35χρονος. «Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Έκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ήταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλο τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα».

Η κατάθεση του δράστη σοκάρει ενώ προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι καθ όλη τη διάρκεια της απολογίας του παρέμενε ιδιαίτερα ψύχραιμος. Ο 35χρονος περιέγραψε στην αστυνομία ότι τη μοιραία εκείνη νύχτα καβγάδισε με την 21χρονη καθώς θεωρούσε ότι εκείνη τον απατούσε.

«Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα και έγινε ό,τι έγινε...'», φέρεται να είπε ο δράστης.

«Ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε…»

Ιδιαίτερα σοκαρισμένος είναι ο ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας. Ο Ιωάννης Φούντος έκανε λόγο για σφαγιασμό…

«Η κοπέλα έφερε περισσότερα από εβδομήντα οκτώ χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου τριάντα πέντε χτυπήματα στο λαιμό και το θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε», αναφέρει ο ιατροδικαστής και συμπληρώνει:

«Η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο».