ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Στυγερή δολοφονία 21χρονης

Καστοριά: Στυγερή δολοφονία 21χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, η άγρια δολοφονία μιας 21χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά, η οποία βρέθηκε νεκρή με ένα κατσαβίδι στο λαιμό και δέκα μαχαιριές στην καρδιά.

Δράστης ο 35χρονος άνδρας που εδώ και ένα χρόνο είχαν σχέση, ο οποίος είχε προαναγγείλει μέσω του Facebook την αποτρόπαια πράξη του.

«Λυπάμαι και συγγνώμη... ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει... σε αγάπησα... σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!. 1 ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου! Άλλωστε 1 χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του... Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου).

Αυτά ήταν τα λόγια που έγραψε στο λογαριασμό του λίγο πριν καρφώσει δέκα φορές το μαχαίρι στην καρδιά της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το άψυχο σώμα της 21χρονης βρέθηκε τα ξημερώματα στις ακτές της λίμνης. Ωστόσο, τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα δέχθηκε δέκα θανάσιμες μαχαιριές στην καρδιά της από τον 35χρονο, ο οποίος της κάρφωσε και ένα κατσαβίδι στο λαιμό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Καστοριά πριν από έναν χρόνο. Το κορίτσι είχε πάει για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha FM, ο δράστης κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διοργάνωνε events.

Η 21χρονη ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία καθώς συμμετείχε στην παρουσίαση του τοπικού καρναβαλιού, τα Ραγκουτσάρια, με γνωστό παρουσιαστή της Καστοριάς.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από μία λογομαχία που είχαν μεταξύ τους. Ο άνδρας πήρε τη γυναίκα και τη σκότωσε μέσα στο αμάξι του, ενώ πέταξε το άψυχο κορμί της στη λίμνη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη μετά από αστυνομικό έλεγχο σε δρόμο του Κιλκίς. Συγκεκριμένα, όταν τον σταμάτησε η αστυνομία εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε κολώνα. Ο αστυνομικός έλεγχος που έγινε στο ΙΧ βρήκε ίχνη από αίμα και μαλλιά στο πορτ μπαγκάζ.. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται να φτάσουν στην Καστοριά και συγγενείς της άτυχης κοπέλας για να αναγνωρίσουν το πτώμα αλλά και να την πάρουν στην Κέρκυρα όπου και θα λάβει χώρα η κηδεία της.