ΕΛΛΑΔΑ

Ξεφεύγει η κατάσταση στον Έβρο: Οι δουλέμποροι βάζουν αγγελίες - «Ελάτε Ελλάδα,δεν θα σας πειράξουν»

Ξεφεύγει η κατάσταση στον Έβρο: Οι δουλέμποροι βάζουν αγγελίες - «Ελάτε Ελλάδα,δεν θα σας πειράξουν»
Η «εξυπηρέτηση» κοστίζει από 2.500 έως 3.500 € το κεφάλι.
e-evros.gr

«Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο.»

Μπορεί ροές μεταναστών να καταφθάνουν από την Τουρκία προς την Ελλάδα , η Μόρια να ασφυκτιά, σε συνδυασμό με την Μυτιλήνη η οποία καταστρέφεται σταδιακά ένεκα της μεταναστευτικής κρίσης, η κυβέρνηση να κάνει έκκληση στην Frontex για περισσότερη αστυνόμευση στα σύνορα, από την άλλη ωστόσο, διακινητές, μέσω social media κλείνουν «δουλειές» και περνούν ανενόχλητοι παράτυπους μετανάστες από τον Έβρο.

Στο θέμα που δημοσιεύει το Open TV φαίνεται σε βίντεο ο διακινητής να μιλάει και να δείχνει πώς κι από πού περνάει ο «πελάτης», πόσο πάει η ταρίφα, αλλά και τις παροχές που του προσφέρει.

«Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η διαφήμιση του διακινητή στο facebook. Το... τουρ κοστίζει από 2.500 έως 3.500 € το κεφάλι, ανάλογα με τις παροχές. Ξεκινώντας από το Ιντλίμπ της Συρίας, φτάνει κανείς στον Έβρο κι από εκεί Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα.

«Είμαι το λιοντάρι της διακίνησης», γράφει ο διακινητής και καμαρώνει για το έργο του και δίνει περαιτέρω πληροφορίες. «Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο θα σας περιμένει «ταξί» στο Πραγγί και θα σας πάει στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα...»

Δείτε το βίντεο-αποκάλυψη του Open TV

Διαβάστε επίσης:

Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί: «Θα βρούμε λύσεις για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό»