ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοί εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου στη Μεσσηνία !

Ποιοί εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου στη Μεσσηνία !

Μετά από 23 ημέρες οι αστυνομικοί της ασφάλειας, κατάφεραν και εξιχνίασαν την πρωτοφανή σε αγριότητα για τα αστυνομικά χρονικά της χώρας μας, διπλή δολοφονία στο χωριό Πλατύ του νομού Μεσσηνίας.


Μία διπλή δολοφονία που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη, αφού θύματα ήταν ένα αγοράκι ηλικίας μόλις δύο ετών και ο 35χρονος πατέρας του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συνελήφθησαν έξι άτομα, ανάμεσα τους και ένας 49χρονος σεσημασμένος Έλληνας κακοποιός για ναρκωτικά, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί τους.

Οι συλλήψεις Ελλήνων και Αλβανών, οι οποίοι είναι πιθανότατα μέλη της ίδιας συμμορίας, έγιναν σε Αθήνα και Καλαμάτα και αυτήν την ώρα ανακρίνονται στην ασφάλεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μέλης της σπείρας εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταταστημάτων.

Οι δολοφόνοι μαχαίρωσαν στον λαιμό το αγοράκι, πιθανότατα για να εκδικηθούν τον πατέρα του με τον οποίο είχαν διαφορές, και στη συνέχεια με καραμπίνα πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 35χρονο πατέρα από την Αλβανία.

Για να εξαφανίσουν μάλιστα τα ίχνη τους έριξαν το αυτοκίνητο του 35χρονου σε ένα ρέμα, οι δύο σωροί όμως βρέθηκαν από έναν περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική.

Οι αστυνομικοί έφθασαν την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας, μετά από αξιοποίηση ενός τηλεφωνήματος που δέχτηκε στο κινητό του ο 35χρονος την ημέρα του εγκλήματος και που όπως όλα δείχνουν, έκλεισε ραντεβού με τους δολοφόνους του.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι άνδρες της αστυνομίας σε σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και ποσότητες ναρκωτικών.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.