ΕΛΛΑΔΑ

Κωστής Μαραβέγιας: Έχετε δει τον αδερφό του; Θα πάθετε σοκ με την ομοιότητα (pics)

Κωστής Μαραβέγιας: Έχετε δει τον αδερφό του; Θα πάθετε σοκ με την ομοιότητα (pics)

Εκπληκτική ομοιότητα….

Δύο πολύ καλοί φίλοι είναι ο Κωστής Μαραβέγιας με τον αδελφό του Νίκο. Άλλωστε δεν τους συνδέουν μόνο δεσμοί αίματος αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες.

Όπως είναι γνωστός τα δύο αδέλφια έχουν μεγάλη αγάπη για την μουσική και μάλιστα ο Νίκος συχνά παίζει ως dj σε διάφορα μουσικά στέκια της Αθήνας ενώ δεν χάνει τις συναυλίες που δίνει ο αδερφός του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξαφνιάζονται από την ομοιότητα των δύο αδερφιών.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του αδερφού του Κωστή Μαραβέγια:

Ο Νίκος μάλιστα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για την απόφαση του Κωστή να αποχωρήσει από το Voice.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και καθώς οι τηλεθεατές ανέμεναν την ημερομηνία έναρξης του μουσικού talent show, ο Κωστής Μαραβέγιας ανακοίνωσε πως φέτος δεν θα είναι ένας από τους κριτές του παιχνιδιού.

Ο γνωστός τραγουδοποιός μαζί με τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη αποτελούσαν την επιτυχημένη "dream team" των κριτών τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς είχαν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε καταφέρει, μάλιστα, να κερδίσει με την ομάδα του και τις τρεις χρονιές, ωστόσο, τώρα φαίνεται πως ο κύκλος του "The Voice" έκλεισε για τον ίδιο και αποφάσισε να το εκφράσει με μια ανάρτηση στο Instagram.

Ο τραγουδοποιός και κόουτς του talent show έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό πως σε λίγο καιρό θα μας ανακοινώσει τα νέα του σχέδια, αφού πρόκειται να ξεκινήσει κάτι καινούργιο που ήθελε καιρό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο δώρο δίνει η κυβέρνηση – Ποιοι θα πάρουν το έξτρα πλεόνασμα

Καιρός: Προσοχή! Αντικυκλώνας «γίγας» αλλάζει άρδην το καιρικό σκηνικό. Προειδοποίηση Αρναούτογλου

Σχετικές ειδήσεις