ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία Κούρδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την εισβολή στη Συρία - Έκαψαν τουρκική σημαία (pics)

Πορεία Κούρδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την εισβολή στη Συρία - Έκαψαν τουρκική σημαία (pics)
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Πορείες διαμαρτυρίας για την τουρκική επίθεση στην Συρία πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Σάββατο (12/10), σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Περίπου 1.000 Κούρδοι σήμερα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, θέλοντας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους συμπατριώτες τους της βορειοανατολικής Συρίας που πλήττονται από τις τουρκικές δυνάμεις.

Κρατώντας τεράστιες σημαίες, πανό, φωτογραφίες του Οτσαλάν αλλά και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με σλόγκαν «Τουρκικό κράτος είσαι δολοφόνος! Φύγε από την Ροζάβα», οι Κούρδοι διαμαρτυρήθηκαν για την τουρκική εισβολή που πραγματοποιείται στη χώρα τους.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το thestival.gr, και στην Θεσσαλονίκη, με τους Κούρδους διαδηλωτές να καίνε μια τουρκική σημαία.

H πορεία κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας, με κεντρικό σύνθημα «Ο Ερντογάν είναι τρομοκράτης». Οι διαδηλωτές φτάνοντας στην Καμάρα, σύμφωνα με το thestival.gr, έκαψαν μια σημαία της Τουρκίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τουρκικές εισβολές.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ποιοι θα το πάρουν και πότε

Τρόμος: Αρχίζει ο «πόλεμος» Τραμπ - Ερντογάν μετά τη γκάφα της Τουρκίας στη Συρία (pics)

Σχετικές ειδήσεις