ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: «Μου είχε κάνει τη ζωή μου μαύρη» λέει η 68χρονη συζυγοκτόνος

Μεσσηνία: «Μου είχε κάνει τη ζωή μου μαύρη» λέει η 68χρονη συζυγοκτόνος
“Έτρωγε τα λεφτά μας, τη σύνταξη, και όλο μου ζητούσε λεφτά. Αυτό γινόταν 3 χρόνια . Μου μαύρισε τη ζωή. Ντρέπομαι για ότι έγινε, αλλά υπέφερα" είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της
MessiniaLive

Θύμα χρόνιας κακοποίησης από το σύζυγό της δήλωσε πως ήταν η 68χρονη που σκότωσε το σύζυγό της χθες το μεσημέρι (13/10/2019), χτυπώντας τον με τον πλάστη, αφού προηγουμένως του είχε ρίξει καυτό νερό, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Η γυναίκα προσερχόμενη νωρίτερα στην Εισαγγελία Καλαμάτας, ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, και της διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης.

Όπως δήλωσε, στο MessiniaLive ο 73χρονος την κακοποιούσε, την χτυπούσε και την έβριζε, και αυτό η ίδια δεν το άντεχε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει την Κυριακή το μεσημέρι (13/10/2019), κατά τη διάρκεια ενός ακόμα καβγά.

Μου είχε κάνει τη ζωή μου μαύρη”, είπε χαρακτηριστικά. “Με έβριζε, με χτυπούσε. Τι να έκανα και γω;”

To ζευγάρι έχει δύο παιδιά 47 και 45 ετών.

Με τον σύζυγό της παντρεύτηκαν το 1971 με συνοικέσιο.

“Δεν επικοινωνούσαμε ποτέ”, είπε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι διατηρούσε για 18 χρόνια καφενείο-μπακάλικο στη Σκάλα, αλλά το έκλεισαν πριν 3 περίπου χρόνια, το 2016.

Από τότε τα προβλήματα έγιναν ακόμα πιο έντονα, καθώς και ο γιος τους ήταν άνεργος.

Η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με το πόδι της, ωστόσο όπως δήλωσε, εκείνη συντηρούσε το μαγαζί.

“Αναγκάστηκα να πάρω πρόβατα, για να έχουμε εισόδημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αργότερα, αρρώστησε και ο σύζυγός της και τότε τα άφησε όλα στην τύχη τους.

Ο άνδρας, σύμφωνα με όσα δήλωσε η 68χρονη, άρχισε να ξεπουλάει την περιουσία τους, είχαν οικονομικά προβλήματα με δάνεια και κινδύνευε το σπίτι τους με πλειστηριασμό.

Έτρωγε τα λεφτά μας, τη σύνταξη, και όλο μου ζητούσε λεφτά. Αυτό γινόταν 3 χρόνια. Μου μαύρισε τη ζωή. Ντρέπομαι για ότι έγινε, αλλά υπέφερα.”

Η δήλωση της δικήγορου της

Η συνήγορος της 68χρονης, Αγλαΐα Κουμάντου, δήλωσε στο MessiniaLive, ότι η 68χρονη βρίσκεται σε σύγχυση, και την Τετάρτη (16/10/2019) θα ζητήσουν να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς θεωρεί ότι η κατηγορία “σε ήρεμη ψυχική κατάσταση” που της αποδίδεται, δεν ευσταθεί.

Η 68χρονη ήταν θύμα κακοποίησης από το σύζυγό της, από την ημέρα που παντρεύτηκαν, όπως είπε χαρακτηριστικά η κ. Κουμάντου.

Θεωρώ ότι η ίδια δεν ξέρει και δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί. Βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση”, δηλώνει για την 68χρονη η δικηγόρος της.

Το χρονικό

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καλαμάτας άφησε ένας 73χρονος άνδρας ο οποίος κακοποιήθηκε από την 68χρονη σύζυγό του, με την οποία είχε λογομαχήσει.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, η 68χρονη έριξε καυτό νερό στον σύζυγό της και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο με αποτέλεσμα ο 73χρονος να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

254582.jpg
Ο άτυχος άντας υπέκυψε στα τραύματά τουIntimenews.gr

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας».

Πηγή: tharrosnews.gr/messinialive.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Τεράστια ανατροπή - Η δυσάρεστη έκπληξη για τους δικαιούχους

Σχετικές ειδήσεις