ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν πέθανε από πνιγμό» απαντά ο παιδικός σταθμός για το 2,5 ετών αγοράκι (vid)

«Δεν πέθανε από πνιγμό» απαντά ο παιδικός σταθμός για το 2,5 ετών αγοράκι (vid)
Pixabay

Σε απέραντη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια ενός αγοριού, μόλις 2,5 ετών, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (14/10), ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε για μία περίπου εβδομάδα για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το άτυχο αγοράκι να πνίγηκε από αρακά που είχε το μεσημεριανό μενού του σταθμού.

Ωστόσο, η ακριβής αιτία θανάτου θα φανεί στα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής, τα οποία αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Η ανείπωτη αυτή τραγωδία, έγινε γνωστή από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, αφού ο πατέρας του παιδιού, είναι αστυνομικός που υπηρετεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εξέφρασε τα συλλυπητήρια της, στον πατέρα του παιδιού.

«Το αγοράκι δεν πνίγηκε από φαγητό»

Η δικηγόρος Σοφία Κοντέα, η οποία εκπροσωπεί τον παιδικό σταθμό, ανέφερε στο Star ότι οι εκπαιδευτικοί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να σώσουν το παιδάκι.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι το παιδί δεν πνίγηκε από φαγητό. «Πνιγμός δεν είναι, γιατί οι διασώστες μας είπαν ότι οι αεραγωγοί του ήταν κενοί, δεν υπήρχε ούτε φαγητό, ούτε τίποτα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Το παιδάκι εκεί που τρώει το φαγητό του κάνει μία δίπλωση του σωματάκι του και πέφτει κάτω. Ήταν μέσα στην κουζίνα η δασκάλα του η οποία είναι μία έμπειρη παιδαγωγός. Αμέσως προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε αυτές τις 15 εφαρμογές στο κινητό, διαγράψτε τες αμέσως!

Σοκ: Αυτοκτονία δικαστικού στο Χαλάνδρι