ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτος θρήνος για την τραγωδία στον παιδικό σταθμό: Με αρακά πνίγηκε το 2,5 ετών αγοράκι

Ανείπωτος θρήνος για την τραγωδία στον παιδικό σταθμό: Με αρακά πνίγηκε το 2,5 ετών αγοράκι
Eφυγε ένας μικρός άγγελος…
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Σε απέραντη θλίψη βυθίστηκε ξαφνικά η οικογένεια ενός αγοριού, μόλις 2,5 ετών, που έφυγε από την ζωή τη Δευτέρα (14/10), ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε για μία περίπου εβδομάδα για να κρατηθεί στη ζωή.

Η ανείπωτη αυτή τραγωδία, έγινε γνωστή από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, αφού ο πατέρας του παιδιού, είναι αστυνομικός που υπηρετεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όπως έγινε γνωστό, το μικρό αγοράκι, πνίγηκε από αρακά που είχε το μεσημεριανό μενού του παιδικού σταθμού.

Άνθρωποι του σταθμού προσπάθησαν να το βοηθήσουν όμως δεν τα κατάφεραν, καθώς το φαγητό είχε σταθεί στον λαιμό του. Κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το αγοράκι στο νοσοκομείο Παίδων. Οι γιατροί για περίπου μία εβδομάδα- 10 μέρες έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή. Φαίνεται όμως ότι έμεινε αρκετή ώρα χωρίς να οξυγονώνεται καλά κι αυτό στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εξέφρασε τα συλλυπητήρια της, στον πατέρα του παιδιού.

Το αγοράκι νοσηλευόταν εδώ και ημέρες και έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωήIn Time/Αρχείο

Η ανακοίνωση

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας, που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και ο οποίος έχασε το Δυόμιση (2,5) χρονών γιο του.

Ο θάνατος του παιδιού προήλθε από πνιγμό λόγω τροφής και ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Μαζί με την θλίψη και την οδύνη μας, εκφράζουμε και την αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αυτή η παιδική ψυχή, η οποία μέρες τώρα έδινε μάχη για την ζωή, περιήλθε σε αυτήν την κατάσταση με συνέπεια να φύγει από την ζωή.

Είμαστε δίπλα στον αγαπημένο μας συνάδελφό και φίλο προκειμένου να του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο, αφενός για να βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει την ανείπωτη τραγωδία και αφετέρου να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, αν αυτή υπάρχει, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά. Το μόνο σίγουρο, είναι πως έφυγε ένας μικρός άγγελος…»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετά το αιματοκύλισμα στην Συρία έρχεται η Κύπρος και το Αιγαίο;

Άγρια νύχτα στη Σάμο: Μαχαιρώματα, ξύλο, φωτιές και τραυματίες - Κλειστά τα σχολεία

Σχετικές ειδήσεις