ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Τα βρήκε... σκούρα ο κλέφτης - Δείτε τι χουνέρι του έκαναν

Λαμία: Τα βρήκε... σκούρα ο κλέφτης - Δείτε τι χουνέρι του έκαναν
Πήρε στη σειρά τα μαγαζιά και «ψώνιζε» απειλώντας – Τελικά βρέθηκε με χειροπέδες.
LamiaReport

Κόκκινο έχει χτυπήσει η παραβατικότητα των Ρομά στο κέντρο της Λαμίας.

Ήταν γύρω στις 19:30’ στην οδό Σατωβριάνδου, λίγο πριν την είσοδο στην πλατεία Πάρκου. Γνωστός στις αρχές, νεαρός Ρομά που είναι και χρήστης ουσιών, «βούτηξε» από την είσοδο επιχείρησης έτοιμων ενδυμάτων τέσσερα ανδρικά παντελόνια. Ψύχραιμη η ιδιοκτήτρια που την ειδοποίησε συνάδελφός της από το απέναντι κατάστημα, έτρεξε πίσω του και του άρπαξε τα παντελόνια από τα χέρια.

Ατάραχος ο νεαρός Ρομά πήγε στη συνέχεια σε κινέζικο κατάστημα, που βρίσκεται απέναντι, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να βρίζει τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος μάλιστα υποχρεώθηκε να μπει μέσα στο μαγαζί του και να κλείσει την πόρτα!

Εντωμεταξύ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία από την ιδιοκτήτρια του πρώτου καταστήματος. Μέχρι να έρθει όμως, ο νεαρός Ρομά συνέχισε τη δράση του σε κατάστημα επί της οδού Χατζοπούλου αυτή τη φορά, από όπου αφαίρεσε ένα σακβουαγιάζ.

Με το καινούριο του απόκτημα στον ώμο, ανέβηκε σε αστικό λεωφορείο ενώ πίσω του βρισκόντουσαν ήδη άνδρες της Άμεσης Δράσης. Πράγματι μαζί με συναδέλφους τους από το ίδιο Τμήμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σταμάτησαν το λεωφορείο στο ύψος της Ακαδημίας όπου και προχώρησαν στην σύλληψή του Ρομά.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Πηγή: LamiaReport

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στα Χανιά: Τον χτύπησε με το αγροτικό, τον άφησε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε

Σχετικές ειδήσεις