ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος: Παντρεύτηκε ταυτόχρονα τρεις επιχειρηματίες σε Βόλο, Ελασσόνα και Αθήνα και εξαφανίστηκε

Σάλος: Παντρεύτηκε ταυτόχρονα τρεις επιχειρηματίες σε Βόλο, Ελασσόνα και Αθήνα και εξαφανίστηκε

Όχι έναν, όχι δυο αλλά... τρεις γάμους είχε κάνει η 46χρονη!

Στο «φως» ήρθε η υπόθεση γυναίκας - «αράχνης» από την πρώην Σοβιετική Ένωση, η οποία κυκλοφορούσε με τρεις διαφορετικές ταυτότητες και έχει τρεις ενεργούς γάμους.

Η 46χρονη παντρεύτηκε με επιχειρηματία από τον Βόλο και δύο χρόνια μετά εξαφανίστηκε. Σήμερα, η γυναίκα φαίνεται να έχει τρεις ενεργούς γάμους στην Ελλάδα, τους οποίους έκανε μέσα σε μόλις έξι χρόνια, προσκομίζοντας κάθε φορά πλαστή ταυτότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» που αποκάλυψε την πλεκτάνη της 46χρονης, φέρεται να αποσπούσε χρηματικά ποσά από επαγγελματίες με οικονομική επιφάνεια, τάζοντάς τους αγάπη και αιώνια πίστη. Όταν, όμως, έβλεπε πως τα χρήματα λιγόστευαν, εξαφανιζόταν.

Όσον αφορά τον γάμο της με τον Βολιώτη επιχειρηματία, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, του απέσπασε δεκάδες χιλιάδες ευρώ με διάφορες δικαιολογίες, όπως ότι η οικογένειά της χρειαζόταν χρήματα ή ότι ο αδερφός της είχε πρόβλημα υγείας και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Από τον Βόλο έφυγε πριν μερικά χρόνια, χωρίς να έχει κινήσει υποψίες για τη δράση της. Ωστόσο, επέστρεψε πριν λίγο καιρό, δημιουργώντας ερωτήματα σε άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος του επιχειρηματία από τον Βόλο. Έτσι, άρχισαν να έρχονται στο «φως» συγκλονιστικά στοιχεία, σύμφωνα πάντα με τον «Ταχυδρόμο».

Η 46χρονη διαπιστώθηκε ότι ταξίδευε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην πατρίδα της για να αλλάζει τα στοιχεία της ταυτότητάς της και να προμηθεύεται πλαστά διαβατήρια. Με αυτόν τον τρόπο, πέτυχε να τελέσει τους εικονικούς γάμους και μέσα σε έξι χρόνια να έχει οικονομικό όφελος δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, τα παραπάνω είναι στοιχεία που προκύπτουν από έρευνα διάρκειας μόλις μερικών ημερών, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προκύψουν και νεότερα αποτελέσματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε ο Νίκος Φουντουλάκης

Μυστήριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με την εξαφάνιση της Λίλας Αβραμίδου

Σχετικές ειδήσεις