ΕΛΛΑΔΑ

Όργια στην Αθήνα: Ακόλαστες νύχτες με κολάρα και μάσκες!

Όργια στην Αθήνα: Ακόλαστες νύχτες με κολάρα και μάσκες!

Το «έκφυλο μπουντρούμι» ικανοποιεί κάθε αρρωστημένη όρεξη...

Ημίγυμνοι σκλάβοι με latex μάσκες και σκυλίσια περιλαίμια που καθοδηγούνται από αφέντρες ντυμένες… Catwomen, νεαρές «υποτακτικές» που ερεθίζονται με το να δένονται σφιχτά με σκοινιά και να κρέμονται με γάντζους από το ταβάνι, καθώς και υπεράνω υποψίας «αιχμάλωτοι» κάθε είδους ακραίας ηδονής έδωσαν ραντεβού το Σάββατο για να επιδοθούν σε ένα άνευ προηγουμένου φετιχιστικό όργιο!

Κατά «διαβολική» σύμπτωση, η «σύναξη των έκφυλων» φέτος πραγματοποιήθηκε στην οδό… Αγίου Όρους στο Γκάζι. Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει, όμως, στον «πλανήτη των ανδρών» στην ιερή Χερσόνησο του Άθω, στο «μπουντρούμι της ακολασίας» στην Αθήνα δεν υπήρχε κανενός είδους… άβατο! Άνδρες και γυναίκες με ανομολόγητα βίτσια, ανάμεσά τους γόνοι ευκατάστατων οικογενειών, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της αθηναϊκής αφρόκρεμας, άδραξαν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται μια στο τόσο και πήραν μέρος στη σαδομαζοχιστική «σύναξη», κάνοντας πράξη τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους.

Όλα στην εντέλεια

Οι «εγκέφαλοι» της συνάντησης τα είχαν κανονίσει όλα στην εντέλεια, ώστε και αυτή η συνάθροιση των φετιχιστών της Αθήνας να μείνει σε όλους…αξέχαστη. Το «μενού» του kinky event που διοργάνωσαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα «Spank Parties» περιελάμβανε από μαστιγώματα, spanking και διείσδυση από τις αφέντρες στους σκλάβους που δεν έβγαζαν «κιχ», μέχρι «είλωτες» της ηδονής που ήταν κρεμασμένοι από μεταλλικούς γάντζους!

Ο χώρος ήταν γεμάτος με σεξουαλικά αντικείμενα που έπεσαν στα χέρια των ακραίων φετιχιστών. Δονητές, μαστίγια, «πνίχτες», gag balls, μέχρι λούτρινα ζωάκια με ενσωματωμένα… strap-ons χρησιμοποιήθηκαν για την ικανοποίηση των σκλάβων που περίμεναν πώς και πώς να βιώσουν κάθε είδους βασανιστήριο και ταπείνωση από τις αφέντρες τους.

Μεταλλικό κλουβί

Κατά τη διάρκεια της «σύναξης», το «παιχνίδι» πέρασε σε άλλο επίπεδο όταν πάνω στη σκηνή τοποθετήθηκε ένα μεταλλικό κλουβί και μέσα σε αυτό μπήκε ένας ημίγυμνος σκλάβος με μαύρη βινίλ μάσκα και ένα πλαστικό ομοίωμα πέους στο στόμα!

Αμέσως μετά η αφέντρα (dominatrix), η οποία φορούσε ένα αποκαλυπτικό latex κορμάκι, άρχισε να ρίχνει σταγόνες αναμμένου κεριού πάνω στο κορμί του υποταγμένου άνδρα, ο οποίος σφάδαζε από σεξουαλική διέγερση! Παραδίπλα περίμεναν τη σειρά τους μια εντυπωσιακή μελαχρινή με κατακόκκινα εσώρουχα που δεν άφηναν τίποτα στη φαντασία και ακόμη ένας «σκλάβος» με περιλαίμιο σκύλου. Και αυτοί οι δύο γέμισαν τον χώρο με βογκητά ηδονής, όταν η «εκρηκτική» αφέντρα άρχισε να προσγειώνει με λαγνεία το μαστίγιο πάνω στις γυμνές σάρκες τους και να «παίζει» άγρια μαζί τους!

Και σε αυτό το σαδομαζοχιστικό event υπήρχαν γυναίκες δεμένες με σχοινιά. Ως άλλη πρωταγωνίστρια των «Πενήντα αποχρώσεων του Γκρι», μία νεαρή καλλίγραμμη γυναίκα με εκρού εσώρουχα και μαύρο περιλαίμιο κάθισε να την τυλίξουν σφιχτά με σκοινιά, να τη δέσουν πισθάγκωνα και να την κρεμάσουν από το ταβάνι, ενώ μία sexy rigger (σ.σ.: αυτή που δένει) με καυτό μίνι έριχνε στο κορμί της λιωμένο κερί!

Το κοινό όχι μόνο παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τα όργια, αλλά όποιος επιθυμούσε συμμετείχε κιόλας. Αυτός, εξάλλου, ήταν και ο σκοπός της «σύναξης»: Όλοι να έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε σκεύη ηδονής ή σε κυρίαρχους του ερωτικού παιχνιδιού, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Οδηγείτε στις λεωφορειολωρίδες; Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στην Αττική – Δείτε σε ποιες περιοχές και γιατί

Καιρός τώρα: Τετάρτη με κοκτέιλ υγρασίας και σκόνης - Πού αναμένονται βροχές (pics)

Σχετικές ειδήσεις